932 041 041

CURSA VIRTUAL 3.0

Dins del marc de la nova marca “trek&walk, estem duent a terme un conjunt de noves accions destinades a que tots els que us declareu amants de la muntanya, en qualsevol de les seves facetes, pugueu gaudir de l'entorn de Núria, la natura i els seus corriols.

Per als que no coneixeu la versió antiga de la Cursa Virtual, heu de saber que es tracta de recórrer el Camí Vell de Vall de Núria amb un sistema de control de temps que posteriorment es publica a internet. De tal manera que la cursa es pot fer durant tot l’estiu, en el dia que tu vols, i el moment en que et trobis més be. Al final de temporada es tanca el rànquing amb premis per als participants.

A partir d'ara la cursa virtual canvia el sistema de control de temps perquè canvia l'ús dels xips per l'aplicació per a mòbil.

retol

Si aquesta cursa virtual destacava pel seu format modern amb una classificació virtual mitjançant internet, ara encara ho hem arrodonit introduint  l'aplicació per a mòbils. És a dir,  ja no caldrà fer registre previ i pagament per internet. Ara és GRATUITA, només cal baixar l'app per Android o IOS i fer un registre el primer cop que s'utilitza. Un cop instal·lada anem a Cursa Virtual del Camí Vell de Núria i preparats per engegar a córrer, ja que un cop digitalitzem el codi QR d'inici tindrem 5 segons per sortir disparats. No caldrà marcar els punts de control entremitjos, tot i que l’aplicació detecta si es passa per ells o no.

inici ruta

A més, a més durant la temporada es poden crear Challenges (reptes) puntualment i així fer-ho més divertit. Alhora permet crear una xarxa social en la que mitjançant el mòbil podem estar al cas del que fan la resta de companys.

Clica AQUÍ per veure el rànquing

Enguany però es separa de la Cronoescalada que farem el 19 de Setembre i que formarà part del circuit català de curses per muntanya de la FEEC. No obstant serà una eina súper vàlida per entrenar la Cronoescalada.

Esperem que us agradi aquest canvi, en el que apostem per la nova tecnologia buscant oferir el màxim servei.

Fins aviat,

Text: David Codony

Fotografies: Vall de Núria

Agost 01, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.