932 041 041

Cronoescalada 2014

    El proper dia 27 a les 11h del matí  es celebrarà la Cronoescalada 2014. Un cop més servirà de tancament de la Cursa Virtual i serà el moment de competir cara a cara amb la resta de corredors, tant els que hagin fet la Cursa Virtual, com els que s’inscriguin a la Cronoescalada. Finalment hem ajustat  al màxim la inscripció + cremallera baixada fins els 9.80€.

Un recorregut de 7,02 km i 855 mts de desnivell amb sortida a la plaça del Raig de Queralbs i arribada a Vall de Núria. Sempre resseguint el clàssic Camí vell de Núria, amb un canvi de paisatge progressiu i espectacular. Durant el recorregut caldrà validar els 4 punts de control intermedis degudament senyalitzats , gràcies a les tasques organitzatives de La Unió Excursionista Vic. Un petit avituallament a pla de Sallent ajudarà a agafar forces per l’ atac final.

   Una cursa que es pot recórrer aproximadament  al voltant de l’hora, els cracks ho fan molt per sota i els  que no ho  són tant gairebé en dues hores. Enguany ja ens han confirmat que tindrem els posseïdors dels rècords i dels millors registres, l’ Agustí Roc, vencedor de 3 edicions amb un registre de 42:29  ; l ‘actual posseïdor del rècord  Joan Freixa amb 41:49  i l ‘actual campiona del món de curses verticals Laura Orgué amb 49:10 i rècord femení.

    Aquest any tindrem la presència de  tècnics de la FEEC per convalidar el traçat i que l 'any que ve pugui formar part del circuit de curses verticals.  El repartiment de premis queda de la següent manera: Primer classificat 150€ + una nit a l’ Hotel Vall de Núria per 2 persones; Segon classificat 100€ + 2 vals cremallera;  tercer  classificat  50€+ 2 vals cremallera  (Tant en categoria masculina com en femenina) i   sorteig material divers  per la resta de participants.

    Volem que aquesta cursa sigui una excusa més per acostar-te a Vall de Núria i que gaudiu del magnífic entorn natural que ens envolta. És per això que, el dia de la cursa, tots els acompanyants dels corredors podran obtenir el bitllet de cremallera d’ anada i tornada amb un dte. del 50% (rebreu un correu amb el procediment)

Us esperem

Inscripcions:  http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/cursa_cronoescalada.asp

                 03 escut uniologoFGCGrup                      logo_hotel_c            soldatal_OllaNuria2011

Septembre 11, 2014
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.