932 041 041

Cronoescalada 2013

cronoescalada_2013

Ja la tenim aquí!. Molts recordareu els problemes de l' any passat   que vàrem haver de posposar-la una setmana per culpa dels aiguats, i finalment la vàrem fer en un cap de setmana molt fred i amb  Torb.  És per això que enguany l' hem avançat un mes , esperem tenir  més sort.

Això ens provoca, com que la Cronoescalada és el tancament de la Cursa Virtual  de la temporada 2013, haurem de fer canvis en el calendari que teníem establert. Per tant la Cursa Virtual 2013 acabarà dissabte 28 amb la celebració de la Cronoescalada del cremallera. A partir del 29 de setembre al ja formarà part de la temporada 2014, tenint en compte que durant l 'hivern està tancada. Ja informarem amb més detall dels canvis per la següent temporada.

El nostre afany amb aquesta cursa és que es converteixi en un clàssic, perquè creiem que el producte és bo i diferent a l' oferta actual, per això estem fent canvis buscant l' opció que per vosaltres, els corredors, sigui  més interessant: avançar la data , endarrerim l' hora de sortida a les 12:00 del migdia perquè l' espera no  sigui tan fresca, canvis amb el sistema de premis , ofertes ....

I com que molts de vosaltres teniu família, amics, parelles, i Vall de Núria és un bon lloc perquè  aquells que esperen es puguin divertir, aquest any a tots els inscrits en la Cronoescalada, us oferim una tarifa pels vostres acompanyants de 11,15€ els adults  i 6.65€ els infants en el cremallera d'anada i tornada.  Cada corredor rebrà via mail una butlleta que heu d' imprimir i presentar a qualsevol de les taquilles del cremallera. (vàlid per 4 persones siguin adults o infants).

Buscant que la Cronoescalada sigui una festa, i  sigui atractiva per  tots, tant els corredors d'elit com els més populars, hem fet un sistema de repartiment de premis diferent que canvia l' anterior:

Els tres primers i primeres rebran un val pels valors descrits a baix. Els quarts i cinquens de la general (siguin nois o noies) rebran vals per els valors descrits en el quadre. I a partir del sisé entren en un sistema de sorteig,  que afavoreix a la posició obtinguda.

premis crono

Per al primer classificat maculí i femení a:més a més : Regal d' un cap de setmana a l ' Hotel Vall de Núria  per poder gaudir d' un bons entrenaments en alta muntanya. (val per a guanyad@r i acompanyant. Inclou 1 nit ,cremallera A/T i Pensió Complerta)

Atenció!: Cal ser present per l' entrega dels  premis. ( En cas de no poder assistir a la Cronoescalada i tenir possibilitats de podi ,poseu-vos  en contacte amb l 'organització). INSCRIPCIONS: http://events.turismefgc.cat/events/cronoescalada-cami-vell_13/ L' organització es permet canviar qualsevol d' aquestes directrius en cas de necessitat. L'organització podrà canviar la distribució dels vals en funció del nombre d' assistents.

Text i fotografies: David Codony

Septembre 20, 2013
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.