932 041 041

Crònica: Les 10 activitats d'estiu imprescindibles a la Molina

Visitar la Molina a l’estiu és com fer-ho en un parc temàtic d’activitats d’alta muntanya. El paisatge sempre verd, la temperatura agradable i sobretot les moltes activitats que s’hi ofereixen la converteixen en un reclam per passar-hi tot un dia o més. Per això cada estiu més estiuejants la visiten. Però, exactament, què hi podem fer a La Molina? Tot i que se n’ofereixen 23, en aquest article el nostre col·laborador, l'Iván Sanz de diaridelaneu.cat, ens fa una selecció de les 10 actividades que l’han semblat més interessants. Som-hi?

 

 1. Passeig en Telecabina o telecadira

Possiblement el telecabina Alp2500 i el telecadira Cap de Comella siguin l’activitat més clàssica de les que podem fer a la Molina. Un cop al retorn del remuntador, podrem gaudir de la panoràmica, pujar tranquil·lament fins al refugi del Niu de l’Àliga o el Puig Llançada i després, si volem, baixem a peu fins al peu de pistes.

 

 

2.El Bike park

Visitar o gaudir de la Molina a l’estiu és sinònim de Bike park. Inaugurat el 2004, ha esdevingut una activitat central entorn de la qual hi han aparegut més propostes. A més, aquest estiu, ja s’ha convertit en un dels més grans de la península.

 

3.El Tubbing

Una cinta transportadora, dues pistes i uns “dònuts” inflables són tot el necessari per fer unes baixades divertides de manera individual o per fer carreres entre amics, família o amb la parella. Baixem per les dues pistes i fem una carrereta?

 

 

 4.Circuit d’interpretació de fauna

Una passejada de poc més de 3 quilòmetres per dins un bosc de pi negre, amb 10 parades que ens perme-ten conèixer la fauna del Pirineu. Ens permet saber més de la biologia, costums o llegendes de cada animal siluetat en la seva forma que anirem trobant al llarg del camí.

 

 

 5.Navegació pel llac

Sigui en piragua, patinet o barqueta podrem gaudir d’una navegació tranquil·la per les aigües del llac més gran de la Molina. A més, al costat mateix de llac  hi ha un espai de jocs lúdics, una àrea esportiva i un xiringuito.

 

 

6.Frisbee (Disc golf)

Una de les novetats d’aquest 2017. Es tracta d’un circuit similar al del golf en que els participants (de 2 a 8 persones) fan un recorregut en el qual han d’anar llançant uns discs a les cistelles numerades.

 

 

7.Karts elèctrics

Una  altra  de  les  novetats  de  l’estiu  2017.  L’Hoover-Board Kart és una mena de kart impulsat per bateria amb el qual podem comprovar la destresa de petits i grans al volant en un circuit instal·lat a l’aparcament del telecabina.

 

8.Segways

Amb només uns pocs minuts ja sabrem fer funcionar un Segway, un giny 100% ecològic, i amb ell podrem fer una o més d’una excursió en silenci i a velocitat pausada pels boscos més frondosos de La Molina.

 

 

 9.Parc d’aventura als arbres

Un circuit, per posar a prova els nostres sentits d’equil·libri i destresa motriu de braços i cames. Ens trobem amb tirolines, ponts tibetans, ponts de mico, salts de Tarzan i altres sorpreses.

 

 

 10.La piscina climatitzada

Res millor que acabar el nostre dia d’activitats a la Molina amb un bany refrescant a la piscina climatitzada del telecabina. Hi podrem prendre el sol o menjar alguna cosa al restaurant d’El Bosc.

 

 

Doncs bé, ja coneixeu les 10 propostes que, al meu criteri, són les més interessants per fer a la Molina a l’estiu, però penseu que n’hi ha un total de 23. Escolliu bé el vostre dia i quines activitats voleu fer. I tranquils, si no les podeu fer totes aleshores tindreu un bon motiu per tornar a visitar la Molina més endavant!

 

Ivan Sanz Tusell

 

Agost 09, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.