932 041 041

Un maig  amb encara molta neu a cotes altes. De fet aquesta setmana encara ha nevat fins a cota 2.000m uns 10 cm. Les temperatures variables pròpies per l' època.

 

El risc d'allaus ha baixat a nivell 1 de 5. No obstant cal vigilar amb les allaus de neu humida a les hores centrals del dia.

 

La neu la trobem ben a prop del  Santuari. Si anem cap  a la zona de l'Embut o Finestrelles haurem de caminar uns 15 minuts fins a trobar neu constant (abans del forat de l'embut, aproximadament). A Eina cal caminar 20 minuts fins a l 'entrada de la vall. Per anar a la zona de Noucreus trobem neu des del mateix santuari, només trobarem algun petit tram sense neu al principi i al final del bosc de Mulleres.

 

Els camins de Fontalba i Enginyers  estan nets de neu, exceptuant algun petit tram en el vessant nord del camí de Fontalba i els punts on el camí dels Emginyers creua els torrents. Només recomanables per a persones amb experiència en muntanya; no es recomanen al públic en general fins ben entrada la temporada d'estiu.

Maig 18, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.