932 041 041

Condicions especials d'obertura a Vallter 2000 fins a final de temporada

La temporada d’hivern ha sigut molt bona en quant a nevades a Vallter 2000 el que ha provocat que les pistes es trobin perfectes amb fins i tots gruixos de 2 metres de neu.

 

 

 

De cara a aquesta pròxima Setmana Santa i amb les bones previsions de neu Vallter 2000, juntament amb les altres estacions gestionades pel Grup FGC planeja allargar la seva temporada d’hivern del 2 d’abril al 8 d’abril, que obriràn cada dia, de forma ininterrompuda.

Amb aquesta proposta s’ofereix a les famílies, grups d’amics etc una destinació d’oci i de turisme de muntanya on gaudir d’uns dies de vacances aprofitant les últimes neus.

Vallter 2000 obrirà el 100% del seu domini esquiable amb més de 500 metres de desnivell amb més de 2 metres de neu.

 

Tot i que el telecadira Jordi Pujol va patir una avaria el passat dia 27 de febrer i la situació ha fet impossible la seva reparació fins al moment (és necessària la pujada a la cota 2.535 d’un camió-grua per portar a taller el volant de retorn del telecadira, de 3.000 kgs de pes), Vallter ha previst que es pugui accedir també a la zona amb el teleesquí Barquins 2.

 

 

Així mateix, d’aquí a final de temporada la Pista del Xalet i el telecadira Enric Planella estaran tots els dies oberts i en servei i s’aplicarà tarifa reduïda, sent aquesta de 20€ pels adults i 14 € pels infants.

 

 

Amb aquestes propostes, Vallter no només busca millorar i compensar l’experiència dels seus clients davant d’aquesta incidència, si no mostrar-se com una destinació ideal per a tot tipus de persones, posant a la seva disposició més dies de neu, totes les pistes obertes i diverses activitats com el Mini Club l’Esquirol, la pista de trineus, raquetes de neu...

 

 

Finalment, per dir adéu a la temporada d’hivern amb festa, el diumenge 25 de març Vallter 2000 farà homenatge als seus clients en la Festa del Client, un matí ple d’activitats i sorpreses que començarà a les 9:00 h amb la discomòbil i continuarà amb jocs, regals i tastets.

 

 

Març 14, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.