932 041 041

 

Un front molt fred ens està afectant  de ple. Avui ha precipitat 10 cm. en cota 2000m. i uns 15cm. a 2500m. S’esperen més precipitacions però de caràcter feble; també hi haurà entrada de vent de nord amb força que provocarà el fenomen del torb. Cal tenir present que no hi havia gens de neu als vessants, per tant la situació de risc d’allaus és molt baixa per no dir inexistent, no obstant  el vent mourà aquesta primera nevada cap als torrents i llocs arrasserats, podent acumular alguna congesta.   

Molta precaució en aquesta època de l’any en que no hi ha molta neu i ens  fa ser excessivament confiats, cal vigilar amb les congestes i gleves gelades. Actualment encara no hi ha neu suficient per a practicar raquetes o  esquí de muntanya. La situació pot canviar favorablement la propera setmana.

Els camins de mitja alçada com el dels Enginyers o Fontalba no són recomanables a partir d’ara fins a la primavera, creuen vessants amb molta pendent i torrenteres bagues amb tendència a  haver plaques de gel.

El Camí Vell és practicable, cal vigilar en les zones humides on podem trobar fàcilment gel.

 

 

Aprofitem per a recordar de la importància de consultar sempre les següents informacions:

 

 

 

Desembre 01, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.