932 041 041

Club Pirineu365, el club per gaudir de la natura amb avantatges

T’expliquem un dels beneficis per ser membre del Club Pirineu365. Descobreix les jornades exclusives que estem organitzant a les diferents estacions de muntanya de FGC.

A FGC Turisme, aquest any, ens hem proposat acostar-te el Pirineu els 365 dies de l’any. Volem que descobreixis l’increïble paratge que tenim a casa, volem que recorris tot el territori i volem que t’enamoris de la seva gent i de tot el que les muntanyes ens ofereixen. Amb aquesta voluntat hem creat el Club Pirineu365, un programa de fidelització gratuït que proporciona beneficis exclusius pels seus membres a les 6 estacions de muntanya d'FGC.

 

Per fer-te membre del Club Pirineu365 només cal que registris el número que trobaràs al suport i passaràs a formar part d’aquest Club exclusiu. Per ser membre del Club Pirineu365 també tindràs l’oportunitat de consultar les teves comandes, gestionar la teva informació personal, participar en esdeveniments exclusius, accedir a descomptes i ofertes especials, recarregar forfets i bitllets de tota la família en una sola compra o aconseguir premis.

 

Vols conèixer un dels avantatges més especials per ser membre d’aquest Club? T’expliquem una de les experiències que podràs viure a qualsevol de les 6 estacions de muntanya. Es tracta de les jornades Pirineu365, on els membres del Club gaudeixen d’un dia ple d’activitats en una de les estacions de muntanya.

 

Aquestes activitats permeten conèixer a fons l’estació, el territori que l’envolta, les propostes lúdiques que s’hi duen a terme i, en definitiva, les infinites possibilitats que ofereixen les muntanyes, passant per l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Cerdanya i el Ripollès.  

 

Les jornades es realitzen durant tot l’any, d’aquesta manera els membres que hi participen poden veure com canvia radicalment el paisatge en qüestió de mesos. Inclouen una recepció per part de l’estació, activitats físiques per tots els públics i les edats, activitats de descoberta del territori i no hi falta un refrigeri per recuperar forces! 

 

Les activitats varien segons l’època de l’any i l’estació de muntanya. Durant els mesos de fred, les experiències ens porten a gaudir de la neu i de tots els esports d’hivern, com l’esquí o les raquetes de neu, i també de la cultura i patrimoni del territori.

 

L’última jornada d’hivern la vam viure durant les festes de Nadal a Vall de Núria. Els participants van pujar en Cremallera fins a l’estació, allà van descobrir els secrets més amagats de la Vall i també van poder pujar amb el Telefèric Coma del Clot per observar la immensitat de l’Olla de Núria. 

 

 

A l’estiu, en canvi, les activitats de les jornades estan relacionades amb l’excursionisme, l’orientació o l’observació de la fauna i la flora de les diferents estacions de muntanya. El passat estiu en vam organitzar 3, a La Molina, a Vall de Núria i a Vallter. 

 

A La Molina, els més atrevits i atrevides van poder fer unes baixades pel Bike Park acompanyats per l’Ismael Ventura, professional de la bici de muntanya. Van compartir impressions, trucs i consells per millorar el descens en bicicleta. En paral·lel, un altre grup, va gaudir del passeig en el Telecabina per arribar a 2537 m d’alçada, on un guia va acompanyar-los pels diferents circuits de senderisme, el de les mines i de la natura.

 

 

Les jornades Pirineu365 també van arribar a Vall de Núria a l’estiu i els membres van poder fer una visita d’allò més completa a l’estació. Van començar per l’exposició del Cremallera, i després van agafar el Cremallera cap al Santuari, passant per Fontalba. Un cop a dalt, la diversió es va apoderar del Parc Lúdic. Finalment, el Telefèric els va conduir al punt més alt de l’estació. 

 

La jornada de Vallter va desafiar a tots els membres a pujar fins a Marmotes per després seguir diferents itineraris de baixada amb l’ajuda d’un mapa i alguns consells d’orientació que els guies van compartir. També es va oferir un refrigeri amb productes espectaculars del territori per agafar forces per encarar totes les activitats. 

 

Les jornades Pirineu365 son l’oportunitat perfecta per descobrir la riquesa de les comarques que sostenen el Pirineu. La següent cita per gaudir d’aquest esdeveniment exclusiu i gratuït és el 3 de febrer a Espot. Per assistir-hi, només cal que estiguis donat d’alta al Club, i rebràs un correu per inscriure’t al sorteig d’aquesta invitació per a dues persones. Si no ets un dels guanyadors, no et preocupis, rebràs de totes maneres un benefici exclusiu per descobrir l’estació pel teu compte. Anima’t, apunta-t’hi i no t’ho perdis! 

 

Gener 19, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.