932 041 041

Classificacions i crònica Cronoescalada cremallera 2014

P1060839

Fantàstica jornada la viscuda ahir amb la  V Cronoescalada. Un dia assolellat, calmat i molt apte per córrer pel camí vell. Els 54 corredors varen poder gaudir d'una bona jornada de competició. Els corredors d'elit no van poder superar els seus propis rècords però varen quedar molt a prop. Fins a 25 corredors varen baixar de l'hora demostrant com cada cop el nivell va pujant. En categoria femenina Laura Orguè va fregar el seu propi rècord amb 50:34 deixant un marge molt gran amb les seves perseguidores, es va notar l' absència de darrera hora de Laia Andreu. En homes hi havia expectació pel duel Roc-Freixa que finalment s'en va endur l 'Agustí Roc sumant així una nova victòria a la Cronoescalada.

P1060865

Més enllà de la competició, va semblar que tothom es va trobar molt a gust, gaudint de l' aperitiu, corredors, acompanyants i  els més petits que corrien pel prat de Vall de Núria. Tant  la Unió Excursionista Vic com  Vall de Núria estem molt satisfets d' aquesta jornada i esperem que ens puguem veure l' any que ve amb noves propostes: potser ja formarem part del calendari FEEC , potser no; però segur que treballarem perquè tothom pugui gaudir d' aquest magnífic entorn natural  tant els corredors com els acompanyants i les famílies

ResultatsCronoescaladaCremallera2014_cat     P1060843     P1060873 P1060818  A partir d' ara i fins que arribi el fred, els nous participants a la cursa virtual ja formaran part de la classificació del 2015.