932 041 041

CASA’T A VALL DE NÚRIA

Vall de Núria - ilumina2 photo -  (18)_b

Avui parlarem d’aquelles coses diferents que es poden fer a Vall de Núria, i que, potser cap de vosaltres us havíeu plantejat o simplement desconeixeu:... Contraure matrimoni a Vall de Núria. Aquest dia per a moltes parelles, pot esdevenir un dia molt especial a Vall de Núria, i aquí podeu trobar tots els condicionants perquè aquest dia esdevingui inoblidable.

El marc incomparable de l’entorn de Vall de Núria, la solemnitat i majestuositat del Santuari  de la Mare de Déu de Núria anomenat Basílica Menor l’any 2014, un nou saló-restaurant amb totes les comoditats i amb capacitat per a més de 200 persones, més l’Hotel Vall de Núria on l’edifici de Sant Josep està recentment reformat i on gaudireu d’una estada diferent a 2.000 m. d’altitud. De ben segur que els vostres familiars i amics tampoc oblidarien una celebració d’aquestes característiques, i el record, tant per els nuvis com pels familiars i amics estem convençuts que serà per sempre.

140629VdN055_b

Fins al moment hem tingut l’honor de rebre moltes parelles que han escollit Núria per fer la celebració del seu casament, per tant no som novells en aquest aspecte, i entre parelles, familiars i amics, és molta la gent que ha viscut l’experiència de celebrar un casament i  experimentar sensacions diferents aquí dalt. Per aquest motiu us animem a que ens envieu qualsevol comentari, reflexió o el que considereu si heu celebrat algun casament a Vall de Núria, explicant-nos la vostra experiència, ens ho podeu enviar a la nostra adreça electrònica [email protected] o fent els comentaris que vulgueu d'aquest post.

Vall de Núria - ilumina2 photo -  (81)_b

Hem apostat fort per aquest servei, i per aquest motiu hem organitzat una jornada de portes obertes pel proper diumenge dia 26 de juliol, on les parelles que s’inscriguin prèviament a http://promo.st/1FXNfHr els hi oferirem la possibilitat de veure les nostres instal·lacions amb una visita guiada, fer un tast del menú de casament, veure la distribució de taules, preguntar i intercanviar impressions amb la Direcció del Hotel o del propi mossèn de tot allò que se us passi pel cap.

No ho dubteu, és una bona opció per tenir totes les garanties de que el teu casament sigui el que sempre havíeu somiat...     Fins aviat,

Text: Francesc Arrebola

Fotografies: Vall de Núria

Juliol 17, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.