932 041 041

Carrera on line del "Camí Vell"

Us convidem a conèixer d'una manera diferent el "Camí Vell" de Queralbs a NúriaProbablement un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu. Durante segles el camí ha estat ruta d'accés al Santuari de peregrins, devots, arreplegadors, ramaders i traginers, i posteriorment d'excursionistes, esquiadors i esportistes.

¿Quant temps trigaràs a pujar?Muntanyers, corredors, famílies, parelles ... us proposem una magnífica oportunitat de conjugar esport, tradició i natura. Una carrera oberta a tots aquells que acceptin el nostre repte.

¿Per què és una carrera Virtual?És virtual perquè és una carrera diferent, no té data ni horari, la pots fer el dia que vulguis i a la hora que et vagi millor, sol o en companyia d'amics, però sempre podràs mesurar tant amb la resta de competidors com amb tu mateix. És virtual perquè entre els mesos de juny i octubre la pots fer les vegades que vulguis i és virtual perquè competeixes amb tots i amb ningú.

¿Per què haig de fer la carrera? ¿Què trobaré pel camí?Perquè viuràs una experiència única, perquè disfrutaràs de vistes meravelloses, perquè pots triar el moment i la companyía, perquè trobaràs grutes, miradors, circumval·lacions, tolles, salts d'aigua ... tot un espectacle.

¿A qui dirigim la carrera?
És una carrera pensada tant per aquells que volen passejar sols o en companyia i desitgen un record que certifiqui el seu pas pel camí (temps, distància, desnivell ,...), com per aquells a qui els hi agrada córrer o caminar fent exercici i a l'hora observant l'espectacle que la natura ofereix. És per aquells que busquen la superació personal procurant fer el camí amb el menor temps possible, per aquells corredors que en els seus entrenaments necessiten una referència per controlar la seva progressió o, també, per aquells que tenen un gran esperit competitiu i volen guanyar una carrera emblemàtica com poques.

S'ha d'inscriure per a una data determinada. En cas de molt mal temps o per causes de força major podem trucar al telèfon 972732020 per proposar una nova data. Si recollim el braçalet s'entén que es farà la carrera.
Funcionament del sistema
Un cop formalitzada l'inscripció, amb el comprovant de pagament ens dirigirem al poble de Queralbs, al Bar Xix, ubicat al carrer Plan num. 10 (horari: de 8 a 20 h).
Allà et donaran un braçalet amb el xip de control (que és obligatori posar-se immediatament), un díptic informatiu, una ampolla d'aigua i totes les indicacions necessàries.
Amb tot això t'has de dirigir a la Plaça del Raig (al costat) on comença el repte!
Un cop tenim el xip i les instruccions de funcionament del sistema i estem davant del punt de sortida, comença la carrera.
Al introduir el xip a l'aparell de control/sortida (Plaça del Raig) sentirem una senyal i començarà a comptar el temps. Pel camí trobarem 4 punts de control en els quals també haurem de validar el nostre pas introduïnt el xip (sentirem una senyal). És obligatori passar i validar els tres punts de control.
Aquests controls es troben a:
1) Balma de les primeres circumval·lacions del oratori
2) Balma de San Rafael
3) Pla de Sallent (incluirem fotos)
4) Bosc del Pont dels Tres Molins
Al arrivar a Núria trobareu l'últim punt de control/arribada un cop validat el pas (sentirem una senyal) ja haureu acabat la carrera.

Què haig de fer un cop he finalitzat la carrera?
Doncs, sense presses (ja no corre el temps), dirigir-te a l'oficina d'informació per recollir el bitllet de baixada, si has optat per la modalitat d 'inscripció a la carrera amb cremallera, i descarregar les dades de la teva carrera d'aquesta manera entrar al ranking, sortir a la web, tenir opcions en el sorteig de regals i obtenir el diploma de la teva participació.
Preus:
Adult inscripció amb cremallera 18 €
Infantil inscripció amb cremallera 13 €
Adult inscripció sense cremallera 12 €
Infantil inscripció sense cremallera 8 €
Mecànica d'inscripció
L'inscripció és necessària fer-la per la web de www.valldenuria.cat/cursavirtual, omplint un formulari. Pròximament en funcionamient (a partir de mitat de juliol).
Premis
Diploma per tots els participants (impressió de l'usuari per la web)
300 € pel primer classificat en categoria masculina i femenina.
Obsequis pels 10 primers classificats masculí i femení (material esportiu).
Menors d'edat: petit obsequi pel primer classificat masculí i femení de cada categoria.
Recomendacions
Equip i material a utilitzar: Vall de Núria recomana als participants que utilitzin sabates de muntanya, gorra i un equip i material personal adequat per garantir la seva pròpia seguretat. Recomanem també portar aigua i posar-se protector solar.
Mesuri les seves capacitats. Surti amb temps de sobres. Portar roba i calçat adequat i equip pel mal temps. Portar menjar, beguda i res de pes innecessari. Procuri anar acompanyat i portar telèfon mòbil. Informi's de la previsió meteorològica.
ASPECTES GENERALS
Mesures a adoptar per preservar el medi natural: Els clients d'aquesta activitat, i tots els visitants en general, adoptaran les mesures necessàries per preservar, conservar i, si és possible, millorar l'entorn. Vall de Núria agraïrà qualsevol suggerència dels visitants si aquests detecten qualsevol element o comportament que pugui ésser perjudicial pel medi ambient. No recollir plantes ni estorbar a la fauna. Recollir i emportar-se la brossa.
Restriccions: Està totalment prohibit passar per la via del cremallera. En cas contrari, FGC declina tota responsabilitat al respecte.
Juny 27, 2010
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.