932 041 041

BUS TURÍSTIC (de Barcelona a Vall de Núria)

   
Created with Nokia Smart Cam Barcelona Pl. Catalunya
IMG-20150530-WA0008 Ribes de Freser. Estació de Ribes Enllaç
 

El Bus Turístic de Barcelona arriba a Vall de Núria,… bé arriba a Ribes de Freser on agafarem el tren cremallera (el Tren Cremallera més alt del sud d’Europa) que us pujarà fins a Vall de Núria, perquè ja sabem que a Núria no poden arribar vehicles, és clar... Una jornada complerta a Vall de Núria des de el centre de Barcelona (a plaça Catalunya) amb el Bus Turístic. Un acord de col·laboració que hem posat en marxa ara fa unes setmanes, que està tenint una bona acceptació per part dels clients que volen experimentar el contrast del paisatge del nostre país, i passar del “nivell del mar” a una cota de 2.000 metres en una jornada, amb la comoditat d’un servei de Bus exclusiu per aquesta activitat.

P1030429_b

Pensem que és una jornada on totes les activitats que estan incloses tenen un atractiu molt rellevant de manera individual, per tant des del moment que tot això, s’inclou en un conjunt, el resultat final ha de ser per força molt satisfactori pels clients, com no pot ser d’una altre manera,... sempre que parlem:

  • Un trajecte en cremallera pel mig de la gorga del riu Núria
  • Una visita guiada a la Vall
  • Un tast molt suggestiu de productes de la Vall de Ribes

A partir d’aquí, temps lliure perquè gaudiu de l’entorn natural de Núria, o perquè us animeu a practicar alguna de les activitats que oferim a l’estiu, fins que el tren cremallera de tornada us porti altre cop fins a Ribes de Freser amb el Bus Turístic que us portarà de tornada a Barcelona.

P1000004_b

Una oportunitat ideal per gent que vulgui conèixer una mica més altres territoris de Catalunya i que no es vulgui quedar únicament amb tot el torrent cultural i cosmopolita que emana d’una gran ciutat com Barcelona. Us deixem un enllaç del web de Catalunya Bus Turístic on trobareu tota la informació necessària, i on directament es pot fer la reserva. http://www.catalunyabusturistic.com/2013/index.php/ca/rutes/pyrenees-vall-de-n%C3%BAria.html Si us animeu, esperem no decebre-us...!!

Text: Francesc Arrebola

Fotografies: Vall de Núria

Juny 01, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.