932 041 041

ARRIBA LA 9a EDICIÓ DEL FESTIVAL D'ASTRONOMIA DEL MONTSEC 2023!

El cel nocturn del municipi d'Àger, observat des del Parc Astronòmic del Montsec, ha estat reconegut internacionalment com un dels millors cels per a l'observació astronòmica.

 

Sent un pilar bàsic de la recerca, formació i divulgació de l'astronomia al territori català, el Parc Astronòmic organitza una nova edició del Festival d'Astronomia del Montsec, apropant aquesta ciència a grans i petits.

 

A continuació t'expliquem tot el que has de saber per viure aquesta experiència inoblidable sota el millor cel de Catalunya!

 

Des del dimecres 11 al diumenge 15 d'octubre, el Parc Astronòmic del Montsec es converteix en l'epicentre de l'astronomia, oferint una oportunitat única per connectar amb tots els secrets que amaga l'univers.

 

Parlem de visites especials, tant diürnes com nocturnes, que et transportaran al costat d'estrelles, planetes i galàxies com mai ho havien fet! Les visites són guiades, és per això que aniràs acompanyat d'experts que t'orientaran en aquest viatge.

 

També gaudiràs d'espectacles audiovisuals, estimulant al màxim els teus sentits i la teva curiositat. A més, trobaràs activitats educatives pensades per un públic més familiar on nens i nenes participaran en tallers per aprendre i nodrir-se sobre tot el que cal saber. I això no és tot! Aquest octubre també viuràs concerts en directe on la música i l'astronomia es fusionaran en una única harmonia.

 

Tampoc pots deixar passar la cloenda que tenim preparada pel festival! El diumenge 15 d'octubre, vine al concert "Els Planetes". És completament gratuït i serà la manera perfecta de posar punt final a aquesta experiència astronòmica.

 

Recorda que el concert té places limitades! Així que per assegurar-te un lloc, inscriu-t'hi amb antelació enviant un correu electrònic a [email protected].

 

Ara ja ho saps! Apunta les dates del Festival d'Astronomia del Montsec 2023 a la teva agenda. 

Si necessites més informació i vols comprar les teves entrades pots consultar la pàgina web del www.parcastronomic.cat.

 

La tardor és el moment ideal per explorar les profunditats i la bellesa del cel nocturn. Us hi esperem amb ganes!

Octubre 04, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.