932 041 041

Font: Oficina Turisme Pallars Sobirà 

Si passes un dies a Port Ainé o a Espot t'adonaràs que la cuina pallaresa és un dels grans atractius per descobrir tant si t'agrada la cuina més tradicional com la més innovadora. La cuina tradicional es basa en els productes que ofereix la muntanya segons la temporada i els plats solen ser generosos, mentre que la cuina moderna experimenta a partir de les receptes tradicionals per anar més enllà i buscar noves sensacions.

Saps què és el tupí o la girella? Són alguns dels productes més típics que sorprendran el teu paladar. Vine i tasta’ls als restaurants de la comarca, que et faran gaudir de la gastronomia de muntanya com mai no ho has fet. I per beure pren una copa del vi fet de les vinyes més al nord de Catalunya o fes baixar l’àpat amb un bon glop de l’autèntica ratafia.

Visita els nostres restaurants, bars i fondes i tasta tot el sabor dels Pirineus damunt la taula.

 

 

Si ets de bon menjar i véns al Pallars Sobirà, no pots deixar de visitar els nostres productors locals, que t'oferiran els seus millors productes de proximitat, t'explicaran com els elaboren i t'ensenyaran els seus obradors. Els productes locals transmeten el paisatge pirinenc, la cura de l'elaboració i l'autenticitat de la comarca.

Sens dubte, la millor manera d'assaborir el Pallars Sobirà és tastar els productes elaborats al territori: tot tipus de carn i embotits, formatges, iogurts, peix de riu, galetes artesanes, pa de llenya, mel, vins i la re nombrada sal de Gerri. Emporta't algun dels nostres productes locals i reviu l'autenticitat del Pallars Sobirà des de casa. 

A les nostres estacions podràs gaudir de la gastronomia pallaresa durant les diferents jornades que es duen a terme a l’estació; Tast de vins i formatges, Tast de Cargols i cervesa Sant Miquel, Tast d’embotits i cervesa Sant Miquel. Consulta el nostre calendari d’Esdeveniments.

Novembre 10, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.