932 041 041

La festa del Dh, també inici de la temporada del Bike Park de la Molina, va tornar a congregar, el passat dissabte 9 de juny a amants i professionals del descens.

Més de 120 persones assistiren a l'esdeveniment, ja instaurat en el calendari, que donava inici a la nova temporada d'estiu a La Molinam amb l'obertura del Bike Park i el centre d'activitats.

 

 

 

El dissabte va ser una jornada on va destacar l'ambient festiu i la bona méteo (en compració amb la passada edició) i els assistents van poder mesurar-se en els circuits All for One i Guineu contra els temps marcats dies abans per el pro rider WC Alex Marín així com gaudir durant la resta del dia dels 13 circuits de la Molina Bike Park fins mitja tarda quan es va donar pas a la festa a la zona del llac, amenitzada amb música per Red Bull i la clàssica botifarrada popular.

 

 

El nivell dels riders participants va sorprende a més d'un pro que assití a l'esdeveniment (entre d'ells els germans Jorba i Jordi Junyent). Els temps que encapçalaren les classificacions van estar per sota dels 5 minutos i van ser premiats els primers classificats per categoria (full, single speed i no chain): Pablo Poch, primer classificat de la fase general, amb un temps de 4' 39", Iban López, primer classificat del single speed, amb un temps de 4'48" i Marc Vila, primer classificat del no chain, amb un temps de 4'50".

 

El sentir majoritari dels participants va ser bo, contents amb la bona qualitat del treball dels bike patrols de La Molina, que van haver de treballar sense descants per adequar les instalacions, havent de posposar la posta en marxa del Bike Park del 2 al 9 de juny per presència de massa neu en els circuits després d'un hivern cru en quant a precipitacions es refereix.

A més de les instalacions i serveis de La Molina Bike Park, també es va obrir el Centre d'Activitats Outdoor de La Molina amb fins una veintena de propostes lúdiques per a tots els gustos i perfils, entre les que destaquen el parc d'aventures al bosc, senderisme assistit amb remuntadors mecànics, segway, tubbing...que constitueixen una oferta d'oci ideal per famílies en busca d'una combinació d'enteteniment i natura. 

Des del 9 d ejuny fins el 30 de juny, la Molina obrirà les seves portes els caps de setmana, i a partir de llavors, i fins l'11 de setembre, ho farà cada dia amb l'obejctiu d'oferir un producte d'oci variat i punter en la comarca de la Cerdanya, apte per tots les públics posant a disposició dels visitants propostes tan interessants com els forfets "Non stop" que inclouen gran varietat d'activitats o el forfet de temporada "Mtb Lover" que dona accés il·limitat al bike park durant els sues més de 5 mesos d'operativa de temporada. 

Més informació a http://www.lamolina.cat/bikepark

 

 

Juny 12, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.