932 041 041

Teniu nens a casa? Heu decidit que la muntanya sigui el vostre destí de vacances? 

Si es així tenim novetats pels pares, ja que a més de l'àmplia oferta d'activitats outdoor que Vall de Núria presenta per a tota la família, i amb les que podreu gaudir de moments d'oci a la més bella natura, l'Hotel Vall de Núria també organitza al llarg de l'estiu un conjunt d'activitats per que els més petits gaudeixin juntament amb altres nens.

 

 

 

Tots els dilluns, dimecres i divendres a partir del dia 22 de juliol, i fins el 9 de setembre, entre les 17:00 i les 18:00 h els més menuts tenen una cita a l'hotel per realitzar diversos tallers:

  • La discobaby, que es celebrarà els dies 24 de juliol i 7 i 16 d'agost i 6 de setembre, es tracta d'una activitat d'animació infantil amb jocs i balls amb música actual i amb clàssics. A més de ballar i aprendre coreografies podràn jugar amb globus gegants i paracaigudes, passant una molt bona estona!

 

  •  Els dies 16 de juliol i 9 d'agost, els nens podran gaudir d'una festa refrescant i molt divertida, la festa de l'escuma! Mentre gaudeixen de una gran varietat de música, podran jugar i empastifar-se amb un mar d'escuma!

 

  •  Els dies 22 de juliol, 12 d'agost i 21 d'agost seran màgics amb en Raúl Black, un mag que els deixarà bocabadats!

 

  • Si als vostres nens els agraden els contes i la música, sense dubte no es poden perdre els contes musicats amb Jaume Ibars que es celebraran durant els dies 19 de juliol i 14 d'agost.

 

  •  En aquest sentit, la Sra Bombolles també farà que els petits viatjin a un món màgic de contes, caçons i bombolles! Els dies 31 de juliol i 26 d'agost, la senyora Bombolles els explicarà com és el Planeta de les Bombolles i els farà participar en un divertit taller!

 

 

  • Els més fashionistes tindràn l'oportunitat de dissenyar i decorar, els dies 2 i 28 d'agost, les seves pròpies bosses i samarretes, i així lluir-les davant dels seus amics!
  • Els dies 5 d'agost i 9 de setembre, l'Hotel de Vall de Núria torna a acollir a un altre mag, en Mag Pota, que farà gaudir i sorprendre's als més petits.

 

 

  • Els viatges a l'imaginació tornaran els dies 19 d'agost i 2 de setembre, de la mà de l'Alma i la mar de contes!

 

 

 

  • Coneixeu les festes Holi, les festes indies de benvinguda a la primavera on es llencen bossetes de pols de colors? Doncs el dia 28 d'agost els vostres nens no s'escaparan de tornar-se multicolors amb aquesta festa tant divertida i original!

 

 

 

  • Com teniu la nevera decorada? Doncs el dia 30 d'agost els petits podran participar en un taller de fabricació de xapes per la roba o bosses i d'imants per la nevera amb un dibuix fets per ells mateixos! Doneu-li ales a la seva creativitat!

 

 

 

  • I pels que es quedessin amb ganes de saber més de les bombolles, el dia 4 de setembre, es celebra un taller per omplir el cel de bombolles de sabó gegants de mil formes diferents! A més de fer i veure-les, els monitors també els ensenyaran a fabricar el seu pròpi estri per crear-les! 

 

 

 

 

 

I vosaltres, quina activitat creièu que li agradaria més als vostres nens?

Juliol 19, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.