932 041 041

captura   Els nens i nenes de l'escola Verduna de Ripoll han fet un treball magnífic sobre la Vall de Núria. El projecte ha permès als infants conèixer la natura i l'entorn de la Vall, descobrir-ne els animals i plantes i inclús muntar amb poni, una activitat que de ben segur els nens i nenes de l'escola no oblidaran!

Una manera única de descobrir Vall de Núria

Aquesta ha estat una manera única de descobrir la llegenda de la Vall i d'abordar diverses àrees d'aprenentatge com per exemple la música, i de treballar valors com la cooperació. Les estades escolars a Vall de Núria ofereixen una experiència pedagògica i lúdica per infants i joves.  El programa d'activitats educatives que es poden realitzar garanteix el respecte i manteniment de l'entorn de la vall: de l'aire, l'aigua, la terra, els recursos naturals, la flora i la fauna. Amb les estades, els nens i nenes poden gaudir d'un munt d'activitats variades com ja ho han fet els infants de l'escola Verduna. Per exemple, circuits d'orientació, fer sortides amb guia de muntanya pel Puigmal, el Noucreus o el Finestrelles, així com muntar a poni i estudiar animals i plantes. Els alumnes també podran descobrir la Vall de Fontnegre, la Vall d'Eina i el Pic de l'Àliga, entre altres activitats.

I si traslladem l'aula a la natura?

Vall de Núria també ofereix la possibilitat de fer classe a l'aire lliure per gaudir de la natura i deixar que sigui ella la que ajudi als nens i nenes a aprendre d'una manera diferent. El programa 'Una aula a la natura' fomenta l'esport a la muntanya i en un entorn natural amb activitats com sortides amb raquetes de neu i tallers, esquí alpí i snowboard, activitats amb trineus i tubbies pels més petits, entre d'altres.

Una página interactiva sobre la vall!

Els alumnes de l'escola Verduna han creat una página interactiva que recull tot el seu treball al voltant de Vall de Núria! Ja veieu que els més petits poden gaudir de moltes activitats lúdiques i educatives que els ajudaran a descobrir la natura en el seu estat més pur! A més, han fet una maqueta de la Vall d'allò més artística! Voleu veure la seva feina?

 

 

Febrer 14, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.