932 041 041

7 activitats d'aventura pels més atrevits al Pallars Sobirà

Estiu és sinònim de bon temps, de diversió i de temps lliure: una combinació perfecta per fer esports d’aventura. Tant per terra com per aigua, per fer amb els amics, la família o la parella, avui us portem 7 propostes d’activitats de risc i un mapa amb les empreses d’esports d’aventura que hi ha a prop d’Espot per a tots aquells aventurers que vulgueu sentir pura adrenalina pel Pallars Sobirà!

1. Parc Lúdic i d'aventura de Port Ainé

Si voleu passar un dia complet d’aventura en família, visiteu el Parc Lúdic i d’aventura de Port Ainé! Per grans i petits, podreu realitzar activitats en un mateix espai tant diverses com el circuit entre arbres i tirolines, tubbing per una pista de 120 metres de llarg, conducció per circuit amb cars, minicars i monopatins tot terreny, saltar als llits elàstics... Consulteu-ne els preus i horaris aquí.

Parc aventura Port Ainé

Circuit de cars i monopatins i tirolina


  

 2. Ràfting

Aquesta activitat esportiva, que és de les més divertides i populars del Pallars, consisteix en descendir per les aigües braves del riu de la Noguera Pallaresa en bots pneumàtics, amb l’ajuda de rems. Per a grups d’entre 6 i 8 persones, aquesta activitat és ideal per compartir una estona divertida i en remull amb els amics o la família, sempre acompanyats de monitors que dirigeixen l’embarcació. Com més sigueu, més riureu!

Ràfting Espot 

Ràfting Sort Rubber-River i Ràfting Llavorsí


 

3. Kayak

D’embarcació llarga i estreta, aquesta petita piragua té una capacitat menor que els pneumàtics de ràfting, ja que permet d’1 a 3 persones com a màxim i, per tant, és adequada per a grups més reduïts. Tot i que aquesta activitat d’aigua és apta per a tota mena de públics i cadascú marca el seu propi ritme, requereix tenir força als braços per remar i sobretot coordinació!

Kayak RocRoi

Kayak RocRoi


 

4. Hidrospeed

També anomenat trineu d’aigua, és un esport nàutic individual extrem i de dificultat mitjana-alta, recomanat per a persones que siguin aventureres i amants de les emocions fortes. Consisteix en deixar-se endur en descens per les corrents dels rius al Pirineu, en una embarcació individual i equipats amb un casc i amb unes aletes als peus per controlar la direcció del cos. Sol ser una activitat que es fa en grup i supervisada per monitors que acompanyen en un kayak.  

Hidrospeed RocRoi

Hidrospeed RocRoi


 

 5. Barranquisme

Aquesta opció, també coneguda com a descens per barrancs, combina varies disciplines per aigua i terra: nedar per torrents i rius, escalar per barrancs, descendir per roques i canyons, tirolina, fer senderisme... En definitiva, superar les dificultats que se us presentin en el recorregut! S’ofereixen diversos nivells segons el risc i la dificultat per fer-la, i se sol practicar en grup.

Barranquisme Espot 

Descens de barrancs a Espot 


 

6. Puenting

Aquesta activitat extrema a gran alçada consisteix en saltar al buit des d’un punt elevat i fixe, normalment un pont, amb l’única subjecció d’un arnés i d’una corda que lliguen a la persona pel tors o pel turmell amb el punt de partida del salt. Es practica de manera individual i està recomanada a persones atrevides i que vulguin viure emocions fortes. L’experiència és breu però molt intensa: si us atrau la idea de volar per sobre del riu de la Noguera Pallaresa, no dubteu en fer-la!  

Puenting Rialp

Puenting Rialp i Ràfting Sort Rubber-River 


 

7. Hípica

Aquesta activitat també és apta per a tots els públics, i sobretot és ideal per fer amb tota la família i perquè gaudeixin els més petits. En un passeig muntats a cavall, estareu en contacte amb els animals i amb la natura, endinsant-vos en camins per descobrir el Pirineu. Podeu consultar-ne més informació aquí.

 Hípica a Espot

Excursió amb cavalls a Espot


 

Us ha convençut alguna de les activitats i voleu saber on podeu reservar-les? Aquí teniu un mapa amb les empreses d’esports d’aventura que hi ha a prop d’Espot perquè trieu la que més us agradi!

 

 

Maig 07, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.