932 041 041

7 llibres d'astronomia per a nens i nenes

Arriba Sant Jordi i des del Parc Astronòmic del Montsec us volem recomanar un seguit de llibres infantils sobre astronomia, amb l'objectiu d'apropar el món de l'univers als petits de casa.

Perquè l'astronomia pot arribar ser un joc molt divertit i apassionant! Descobreix la nostra selecció dels 7 llibres d'astronomia per a nenes i nenes:

 

 

 

1. 'La clau secreta de l'univers: una meravella aventura pel cosmos' de Lucy Hawking

La filla del gran Stephen Hawking va escriure un llibre per inspirar als infants a descobrir el món de la ciència i l'astronomia. Un llibre infantil que va ser un autèntic èxit de vendes on s'explica la història d'en George i la seva família mentre descobreixes els secrets de l'univers.
Una lectura amena i adaptada en un llenguatge senzill per a infants de més de 9 anys amb la finalitat de facilitar l'aprenentatge d'aquesta ciència a través d'una novel·la.

 

 

 

2. 'Mira al cel' de José Ramón Alonso

Un llibre per a infants a partir de 5 anys que pot esdevenir un dels primers contactes dels nens i nenes amb el món de l'astronomia, A partir de detallades i espectaculars il·lustracions els més petits podran descobrir l'univers així com els plantes, les llunes, els altres o altres dades ben interessants com qui va descobrir el telescopi.

 

 

 

3. 'L'univers a les teves mans' de Sonia Fernández Vidal

Aquest llibre permet nens i nenes respondre moltes de les preguntes que es pugui arribar a fer sobre l'espai i l'astronomia. Tot a través d'una entranyable aventura amb una nena com a protagonista que busca al seu avi, un científic que ha desaparegut misteriosament.

 

 

 

4. 'La Terra i el cel'

És un llibre interactiu ideal per als més petits, recomanat per a infants entre 3 i els 5 anys. És molt divertit, té animacions i solapes on els nens i nenes descobriran els misteris del sistema solar. És un llibre senzill, divertit i molt didàctic, perfecte pels més petits de la casa.

 

 

 

5. 'Astronáutica: La ciència explicada als més petits' de Carlos Pazos

Aquest llibre introdueix als infants a temes com la gravetat, les òrbites o els tipus de naus espacial a través d'explicacions senzilles i de fàcil lectura. Un llibre recomanat per a nens i nenes a partir de 7 anys que, com el seu títol indica conta la ciència i l'astronomia a través de viatges espacials.de manera que els més petits la comprenguin i amb un to divertit.

 

 

 

6. 'El gran llibre de l'espai' d'Anne-Sophie Baumann

Aquest llibre es podria considerar l'enciclopèdia infantil més detallada de l'espai. Destinat a infants a partir de 8 anys, aquest llibre detalla de manera impactant i amb imatges molt realistes els

 

 

 

7. 'Guia per observar el firmament' de Stuart Atkinson

Aquest és un llibre molt pràctic on els més petits aprendran a identificar les constel·lacions i a diferenciar les estrelles dels planetes. Té un extra molt interessant que altres guies del cel per a infants no en tenen, i és que també explica els mites grecs relacionats amb cada constel·lació.

Abril 21, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.