932 041 041

Un dia 1 de gener de 1950 a La Molina, a l’Hotel Cérvol Blanc, la canalla estava molt esverada, jugant, cridant i corrent per les immediacions després de la festa de Cap d’Any. Per entretenir una mica als nens, al responsable del Club d’Esquí Supermolina, per aquell temps acabat de formar, se li va ocórrer organitzar  una cursa d’esquí pels més petits.

Dues hores després, una vintena de nens de totes les edats, abrigats i equipats, es trobaven de forma informal a la pista Font Canaleta, davant de l’Hotel.

Tan gran va ser el èxit de l’activitat que a partir del següent any es va començar a organitzar d’una manera més seriosa, disputant-se ininterrompudament durant ara 58 edicions (cosa que la convertit en la única al nostre país i la més antiga d’Europa).

 

 

Aquesta prova, de gran importància sentimental, que s’ha disputat amb vent, neu, pluja, i per on han passat molts esquiadors entusiastes d’avui en dia i fins i tots personalitat del món dels esports blancs, ha estat present en la vida de diverses generacions congregades entorn a una mateixa passió: La passió a l’esport i a la neu.

Aquest any, la 68ena edició va portar un dia radiant de sol i amb molt bona neu. Es congregaren un total de 123 participants, entre 0 y 6 anys, acompanyants de familiars i amics, que qui sap, potser fa anys estigueren en la mateixa circumstància.

 

 

La primera prova de l’any i del programa del 75è aniversari de la Molina, no podia no tindre un ambient festiu, per la qual cosa en tot moment hi va haver animació amb música i la presència del Moli i La Lina, les mascotes de l’estació que van fer-ho passar-ho si cap més bé als nens.

 

 

 

Després del esforç, i sempre ben rebudes, va arribar la xocolata i la coca, mentre es repartien els programes del 75è aniversari de la Molina i es presentava per part d’un speaker.

Finalment es repartiren els trofeus amb la imatge commemorativa dels 75 anys de La Molina i s’entregà el trofeu d’homenatge dels 75 anys de l’estació a la persona amb més antiguitat vinculada a la cursa, en Hans Breitfuss.

 

 

Voleu saber-ne més? Teniu més fotos i resultats de la cursa a http://www.descensinfantil.cat !

Gener 05, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.