932 041 041

Tornem amb més ganes...!

Imatge
Amb l’objectiu de continuar oferint continguts interessants als nostres seguidors, i amb la premissa d’anar renovant els formats en funció del que demanda la comunitat dels “social media” hem integrat una plataforma diferent per les nostres publicacions que esperem que sigui del vostre interès, i a la vegada que ens proporcioni a nosaltres eines tecnològicament més adequades pel nostre funcionament. En poques paraules “renovarse o morir” que diuen.
Per tant, a partir d’ara els nostres posts aniran distribuïts a través de “wordpress”, i us animem a que ens acompanyeu a traves d’aquest canal d’informació el qual pretenem que sigui per vosaltres un canal vàlid, veraç, objectiu, participatiu i on esperem satisfer les expectatives dels nostres seguidors.
Si finalment aconseguim que percebeu en tot moment la nostra estimada Vall, amb els colors, les olors, la quietud, en definitiva, la bellesa del nostre indret que cuidem i preservem perquè el disfruteu, ja ens donarem per sobradament satisfets.

Text: Francesc Arrebola

Gener 12, 2013
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.