932 041 041

Gaudeix amb els més petits de la casa, en família, amb els amics, amb la parella o amb la teva escola o universitat d’un dia inoblidable coneixent secrets màgics i  experiències noves.

 

El Parc Astronòmic Montsec (PAM), es considera el millor indret per observar el cel de Catalunya. Es troba situat en una localització extraordinària a la serra del Montsec d’Ares, considerada un dels espais naturals més bonics de Catalunya. 

 

 

Al PAM podràs gaudir d’indrets amb una gran diversitat de vegetació eurosiberiana i mediterrània, d’arbres històrics d'interès nacional i d’un entorn habitat per fauna autòctona. Un espai per descobrir com és de fascinant l’astronomia, però no només de nit, com pensa molta gent, sinó també de dia!

 

Et descobrim cinc motius que et convenceran de venir a conèixer el Parc Astronòmic Montsec i no perdre’t la visita diürna: 

 

1. Gaudeix d’una visita guiada del planetari multimèdia amb una cúpula mòbil de 12 metres de diàmetre, on podràs veure el Documental de National Geographic “Asteroid: Mission Extreme” i descobriràs la importància dels asteroides com a punt de parada de les naus espacials en viatges a Mart i en el futur de l’exploració espacial.  

 

 

2. Podràs visitar el Parc de Telescopis, on coneixeràs els diversos instruments que utilitza el Centre d’Observació de l’Univers (COU). Observaràs el Sol amb equips especialitzats d’alta qualitat i podràs veure la importància de les estrelles en l’única estrella on ho podem fer gràcies a la seva proximitat. 

 

 

3. Gaudiràs de l’exposició d’astronomia i Sala Starlight, que engloba els diversos àmbits destacats del COU. Apropa’t a l’astronomia i les ciències de l’espai en la Sala de l’Univers i gaudeix d’un espai dedicat a la protecció del medi nocturn contra la contaminació lumínica a la Sala Starlight.

 

 

4. Des de la situació privilegiada de l’obertura de l’Ull del Montsec, podràs admirar una panoràmica espectacular de la Vall d’Àger. Una vista que no trobaràs enlloc més! 

 

 

5. Tindràs la tarda i la nit lliure per explorar l’entorn: 

La Serra del Montsec és un espai natural ideal per passar un bonic dia en família, on podràs gaudir d’activitats a l’aire lliure i envoltat de racons inèdits: muntanyes, valls, rius, embassaments, congostos, boscos i terres de secà. Tot allò que el vent i l'aigua van esculpir en el passat, avui se'ns presenta com una porta oberta al gaudir de volar, navegar o passejar. + info www.montsec.cat  

 

Preguntes Freqüents 

En quin horari es fa la visita diürna?

Pots consultar tots els horaris en aquesta pàgina Horaris de Sessions

 

On puc comprar les entrades? 

Pots comprar-les en aquesta pàgina Parc Astronòmic Montsec – Visita diürna

Març 15, 2021
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.