932 041 041

Vall de Núria és un paradís excepcional tant per grans com per petits. No cal pujar als pics més alts que rodegen la vall per poder observar el paisatge idíl·lic. La gran majoria de camins i miradors de Vall de Núria estan a l’abast de tothom.

 

Per gaudir de l'hivern i que els menuts i menudes puguin jugar amb la neu, aquí us deixem 3 rutes per fer amb nens a Vall de Núria.


 

1. Mirador del llac

A l’hivern, les temperatures baixes fan glaçar el llac i la vall agafa un color blanc meravellós. Fer la volta al llac és una de les rutes més fàcils, el terreny és pla i segur, ja que està ben trepitjat. El Mirador del llac és un dels miradors que permet veure la vall des de baix, tenint el llac a primera línia, el Santuari al fons, i tots els pics nevats que rodegen la Vall de Núria

 

Distància: 1,5 km 

 


 

 

2. Mirador del Canal

L’accés d’aquest mirador comença a la granja. És un dels miradors alçats però accessibles per a tots els públics ja que la pujada fins el mirador és lleugera i molt agradable. Un cop arribeu a dalt, veureu que des del Mirador del Canal es poden veure tots els altres miradors i com arriba el Cremallera!

 

Distància: 3 km

 


 

 

3. Mirador de la Creu d'en Riba

Aquest mirador és un dels més coneguts de la vall i l’existència d’aquest és extraordinària: el Mirador de la Creu d’en Riba és una roca gegant que sorgeix de la pròpia terra i que s’alça. Des de la roca, s’hi pot observar tota la vall, el llac sencer i el Santuari de lluny. A més a més, amb els panells informatius els menuts i menudes podran conèixer els cims, la flora i la fauna de la Vall de Núria.

 

Distància: 1,5 km 

 


 

Febrer 12, 2020

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.