932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter comença la temporada 2021-22 amb gairebé totes les seves instal·lacions obertes

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter, temporada d'hivern, temporada 2021-2022

L'estació de muntanya de Vallter té previst obrir les instal·lacions per la temporada d’hivern 2021 - 2022 2020 el pròxim dissabte 27 de novembre

 

És l’estació més afavorida d’FGC per començar la temporada, amb gairebé totes les seves instal·lacions obertes gràcies a les darreres nevades

Vallter és l’equipament amb més bones previsions, de fins a 60 cm de gruixos de neu a les cotes més altes. Gràcies a les darreres nevades i a l’acumulació de la neu, és l’estació més afavorida per començar temporada d’hivern 2021 – 2022 aquest dissabte dia 26.

 

Es posarà en marxa amb gairebé totes les instal·lacions obertes; amb més del 70% de les pistes i remuntadors operatius i els serveis de restauració, lloguer de material i Parc Lúdic actius.

 

Concretament amb 10 pistes que representen un total del 76% de l’estació, més de 9 km de domini esquiable i un total de 7 remuntadors, un d’ells a la zona trineus.

 

Amb motiu de la posada en marxa d’un nou sistema de gestió de l’aforament dels accessos i zones d’aparcament a Vallter, es recomana a les persones visitants comprar prèviament el forfet al web de l’estació per assegurar-se disposar de placa d’estacionament.

 

L’orari d’obertura de l’estació de Vallter serà de 8.30 h a 18.00 h i el del Parc Lúdic de 10.00 h a 17.00 h.

 

IMPORTANT:

Donades les recents indicacions del PROCICAT en matèria de propagació de la Covid-19, als serveis de restauració de Vallter (Cafeteria Les Marmotes i el Bar restaurant Vallter) serà obligatori presentar el certificat Covid.

 

Per a consultar l'estat de pistes i remuntadors actualitzat podeu fer-ho aquí.

Vallter comença la temporada 2021-22 amb gairebé totes les seves instal·lacions obertes
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.