932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter, temporada d'estiu 2024, novetats estiu 2024

Vallter és l’estació de muntanya més mediterrània dels Pirineus catalans. Des de la seva cota més alta (2.535 metres), en dies clars, s’arriba a veure la Costa Brava.

 

L’estació de muntanya començarà la temporada d’estiu el dissabte 29 de juny i l’allargarà fins al diumenge 1 de setembre

Novetats 2024

  • Adequació de l’espai del Naixement del Ter, juntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i el Consorci del Ter: Es farà una nova plataforma, baranes i es crearan nous cartells informatius.

  • Punt d’Informació del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser a la base de l’estació de Vallter. L’oficina informarà sobre les rutes senderistes que s’hi poden fer i, alhora, comptarà amb dues exposicions: una sobre la flora pirinenca del projecte Floralb i una altra sobre el Patrimoni natural i cultural del Parc. 

  • Natura inclusiva: Vallter millorarà de forma considerable l’experiència a l’alta muntanya d’aquelles persones que tenen una necessitat de mobilitat especial, gràcies a la inauguració  d’un canviador inclusiu per a persones amb mobilitat reduïda a la base de l'estació a l'edifici de serveis del Pla de Morens.

  • Per arrodonir l’experiència, amb la compra del bitllet del Telecadira s’inclou la Llegenda del Ter. Durant l’ascensió amb el telecadira panoràmic, d'uns 20 minuts de durada, es pot contemplar un panorama únic, com és el paisatge alpí i veure tota la fauna autòctona de la zona, com isards, marmotes, trencalòs, entre d’altres.

  • Activació de la Ruta del Ter a peu i en BTT, la qual té un carnet propi. El primer segell es posa a Vallter, que n’esdevé el punt de sortida.

  • Ruta de les Marmotes, que portarà a les persones visitants pels punts més destacats de l’estació, com el naixement del riu Ter, les ruïnes de l'antic refugi, el mirador de Puig dels Lladres, entre d’altres. 

  • Vallter activa també a l’estiu el Club Fajol, una nova proposta familiar en què la mainada podrà estimular la creativitat, fomentar l'estima i el respecte per la natura i conèixer el medi ambient de l'alta muntanya a través de les següents activitats: el descobriment del riu Ter, la pujada amb el Telecadira panoràmic, la ruta de les Marmotes, els circuits d’orientació o la gimcana del Fajol.

  • Aquest estiu, totes les persones que pugin a Vallter amb bicicleta rebran un nou bidó ciclista amb l’edició especial del Port de muntanya.

  • Tots els dissabtes del mes d'agost es faran sortides guiades gratuïtes amb un guia  especialitzat en la flora i la fauna de l'entorn.

 

Vallter presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.