932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter presenta les Novetats destacades per a la Temporada d'Hivern 2023-2024

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Notícies, Temporada, Hivern, 23-24, Vallter, Nova màquina, Pista

Vallter es prepara per acollir amb entusiasme la temporada d'hivern amb una sèrie d'innovacions destinades a millorar l'experiència dels visitants i oferir noves oportunitats d'entreteniment. Les novetats destacades inclouen:  • Pista del Xalet Totalment Innivada: La Pista del Xalet, amb els seus impressionants 2.600 metres de recorregut, ara es presenta completament innivada. Aquesta és la pista més llarga de Vallter, oferint als esquiadors una experiència única i emocionant.

 

  • Espai de Co-Working a la Cafeteria de La Portella: Per als amants de la muntanya que busquen un entorn inspirador, s'ha creat un espai de co-working a la cafeteria de La Portella. Aquest espai està disponible de dilluns a divendres, oferint una oportunitat única de combinar feina i plaer en un entorn alpí.

 

  • Nova Estació Meteorològica i Càmera Web: Vallter reforça les seves capacitats d'informació meteorològica amb la instal·lació d'una nova estació meteorològica a Les Marmotes i una càmera web a cota 2500. Aquests recursos proporcionaran informació precisa i imatges en temps real per ajudar els esquiadors a planificar la seva jornada.

 

  • Forfets en Promoció 10x8 i 6x5: Vallter fa que l'experiència sigui més accessible amb una promoció especial en forfets. Per cada compra de vuit forfets de lliure elecció, els esquiadors rebran dos forfets addicionals de regal. Alternativament, per cada compra de cinc forfets, n'hi haurà un més de regal, fomentant així l'exploració de tots els racons de l'estació.

 

  • Club Fajol, Zona de Tallers Infantils: Pensat per als més petits, Vallter inaugura el Club Fajol, una nova zona de tallers infantils. Aquest espai ofereix activitats lúdiques i educatives perquè els nens gaudeixin al màxim de la seva estada a la muntanya.

 

  • Nova Màquina Trepitjaneu de Darrera Generació: Vallter continua invertint en tecnologia de punta amb la incorporació d'una nova màquina trepitjaneu de darrera generació, assegurant pistes òptimes i una experiència de neu inigualable.
Vallter presenta les Novetats destacades per a la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.