932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter comptarà aquest estiu amb dues noves exposicions

Compartir aquest esdeveniment
Tags: estació de muntanya de Vallter, Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, FloraLab, La flora pirinenca, Itineraris d'interès arqueològic

En col·laboració amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, les persones visitants podran conèixer més a fons la flora pirinenca i descobrir itineraris d'interès arqueològic.

Aquesta temporada d’estiu 2022, l’estació de muntanya de Vallter, en col·laboració amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, comptarà amb dues noves exposicions.

 

La mostra “La flora pirinenca” està integrada per 11 lones, que es troben exposades a la terrassa solàrium El Pícnic. Es tracta d’una exposició de FloraLab, un projecte transfronterer de preservació i millora de la flora del Pirineu Oriental, basat en el disseny i la dinamització d’una xarxa de laboratoris botànics a cel obert. A més, treballen activament per preservar la flora dels ecosistemes així com la millora de la gestió i la protecció de la flora i els seus hàbitats naturals.

 

L’exposició “Itineraris d'interès arqueològic” és el resultat d’estudis duts a terme per un equip d’arqueòlegs de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica. El recorregut permet a les persones visitants endinsar-se en itineraris d’interès arqueològic. La mostra es pot veure a la Cafeteria La Portella de Vallter.

Vallter comptarà aquest estiu amb dues noves exposicions
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.