932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter celebra les festes de Nadal amb una programació d'activitats per a tots

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Vallter, Nadal, Programació, Activitats

Vallter ofereix una àmplia gamma d'activitats per aprofundir en l'esperit i la màgia de Nadal. Les diferents activitats estan programades des del 23 de desembre fins al 6 de gener. Les persones visitants tindran l'oportunitat de gaudir de diverses activitats adaptades per a famílies, infants i adults.

 

El 23 de desembre, es durà a terme un taller de decoració de pals de Nadal a les 10 h. L'endemà, a les 11 h, experimenta la celebració de la festa infantil on els participants podran fer cagar el Tió. Es distribuiran regals per a tots els nens i nenes de l'estació, acompanyats d'una xocolatada per a tots. Continuant amb l'esperit festiu, el dia 28, a les 10 h, hi haurà un taller de llufes en commemoració del Dia dels Sants Innocents, que esdevindrà una jornada familiar amb la participació de l'Esquirol Fajol. Per concloure l'any 2023, gaudeix de la festa acompanyada de cava, cotilló i molta música a les 11 h. El 3 de gener, participa en la jornada de "caldo Gallo", una activitat destinada a trobar el "Caldomobil" de Gallo per recuperar-se d'un dia intens d'esquí. Divendres 5, gaudeix de l'activitat del taller de fanalets de Reis, amb tots els materials necessaris per rebre els Reis Mags com es mereix a les 10 h. Durant els dies 27 de desembre, 4 i 6 de gener, experimenta l'activitat d'experiència d'esquí 360, on viuràs l'adrenalina del descens d'alt nivell mitjançant ulleres de realitat virtual.

 

Consulta el calendari d'esdeveniments per obtenir més detalls sobre les activitats programades, fent clic aquí

 

No et perdis aquesta oportunitat de celebrar les festes de Nadal de manera única a Vallter. Un moment especial per a tota la família i amics.Vallter celebra les festes de Nadal amb una programació d'activitats per a tots
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.