932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Vallter 2000 peveu iniciar la temporada dimarts 5 de desembre

Actualització a dia 29/11/17
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000, temporada 2017-2018, esquí

El proper dimarts 5 de desembre Vallter 2000 engegarà la nova temporada 2017-2018, d'acord amb la previsió de poder activar el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment per condicionar la major quantitat de pistes.

Els visitants que hi participin en aquest primer dia de temporada, el qual serà de portes obertes, podran gaudir de la neu de forma gratuïta.

 

Vallter 2000, una estació consolidada com un destí de turisme familiar i accessible manté aquestes dues característiques implementant un conjunt de novetats i millores:

 

Amb motiu d’estalviar diners i cues als usuaris, l’estació aposta per la venda en línia i la taquilla exprés, on recollir-los una vegada han sigut adquirits per la web.

En quant a l’interès de millorar l’experiència de les famílies, s’han dut a terme millores en la seguretat de les zones de debutants , s’ha consolidat el projecte de la Ludoteca Miniclub l’Esquirol, amb ampliacions en el seu programa d’animació, i s’ha renovat el conveni de trasnport amb l’esmpresa Teisa per al pack Skibus, facilitant així l’accés a tothom.

 

Finalment, per a totes les persones interessades en obtindre un forfet de temporada, recordar que aquests només estaran en promoció de fins el 20% de descompte fins el mateix dia 1 de desembre.

Vallter 2000 peveu iniciar la temporada dimarts 5 de desembre
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.