932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria aposta per una nova oferta d'activitats per a tota la família

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria

Entre les millores es troben noves atraccions al Parc Lúdic, una oferta exclusiva d'activitats per als allotjats a l'Hotel o activitats i jornades relacionades amb la neu. 

Una de les majors atraccions de l'estació de Vall de Núria és el Parc Lúdic, un espai pensat per la diversió tant de nens com adults, que compta amb karts de muntanya, tubbing, tirolines, llits elàstics, patinets, rocódrom, jocs d'equilibris i molt més. Aquest any, l'organització ha anunciat que reposarà el material d'algunes de les seves atraccions i n'implementarà de noves, com és el cas dels patinets de neu. Es tracta de patinets de perfil baix i patí ample que permet anar assegut i descendre per les pistes preparades per tal efecte. 

Així mateix, oferirà millores en el circuit de raquetes de neu del Mirador del Llac. Aquestes consistiràn en la millora del pas elevat per connectar la zona del llac amb el bosc per damunt del cremallera, l'instal·lació d'una tanca de fusta amb malla envolvent per millorar la seguretat de la zona, el sanejament de la brancada i la nova senyalització i plafó d'informació del circuit.

També hi hauràn noves activitats lúdiques relacionades amb la neu, com jornades d' animació i música, barbacoes i xocolatades, festes, creació d'iglús, activitats amb mascotes...

A més a més, els allotjats a l'Hotel, a més de poder gaudir del cau de la marmota, un parc infantil per nens de 4 a 10 anys on podran fer jocs, tallers i excursions diverses, també comptaran amb activitats exclusives, que podeu consultar al tríptic adjunt.

 

Vall de Núria aposta per una nova oferta d'activitats per a tota la família
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.