932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria anuncia Novetats emocionants per a la Temporada d'Hivern 2023-2024

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Notícies, Temporada, Hivern, 23-24, Vall de Núria, Nadal, Restaurant

Vall de Núria es prepara per acollir una temporada d'hivern plena d'emocions i novetats per a les persones usuàries. Les següents millores i esdeveniments destaquen les iniciatives enfocades a millorar l'experiència dels usuaris i oferir un ambient màgic per a tota la família.

 

  • Nou Espai de Benvinguda i Informació del Parc Natural: Els visitants seran rebuts amb un nou espai de benvinguda, que inclou un punt d'informació del parc natural a l'arribada del cremallera. Aquesta iniciativa busca millorar la comunicació i proporcionar informació essencial sobre el Parc Natural de Vall de Núria.

 

  • “El Nadal a Vall de Núria”: Torna per segon any consecutiu “El Nadal a Vall de Núria”, oferint una àmplia gamma d'activitats perquè les famílies gaudeixin de la il·lusió i la màgia nadalenca a l'entorn únic de Vall de Núria.

 

  • Nou Restaurant "El Racó de la Vall": Els amants de la cuina catalana estaran encantats amb l'obertura del nou restaurant "El Racó de la Vall", que ofereix delicioses especialitats elaborades amb productes de proximitat. Una oportunitat per degustar autèntics sabors de la regió en un entorn acollidor.

 

  •  BBVA Torelló Mountain Film Festival: Vall de Núria es converteix en l'escenari del cinema més alt de Catalunya amb la projecció del BBVA Torelló Mountain Film Festival. Un cicle de projeccions de cinema de muntanya que promet captivar els amants de l'aventura i la natura.

 

  • Observació Astronòmica amb el Parc Astronòmic del Montsec: Aquest any, Vall de Núria fomentarà l'observació astronòmica en col·laboració amb el Parc Astronòmic del Montsec, oferint als visitants l'oportunitat de descobrir els secrets del cel estrellat a les altes muntanyes.

 

  • Canviador Inclusiu a la Terrassa de la Base de l'Estació: Amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat, s'ha instal·lat un canviador inclusiu a la terrassa de la base de l'estació, garantint comoditat per a les persones amb mobilitat reduïda.
Vall de Núria anuncia Novetats emocionants per a la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.