932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria actualitza el calendari d'activitats del mes de març

de l'1 al 21 de març
Compartir aquest esdeveniment

Vall de Núria actualitza el calendari d'activitats del mes de març

A causa de les mesures preventives adoptades per l'estació catalana de Vall de Núria per afrontar la pandèmia del Coronavirus, diferents esdeveniments que estaven programats per als pròxims dies s'han hagut de cancel·lar per mantenir la seguretat dels participants. Per tant, el calendari a Vall de Núria s'ha modificat així com l'agenda d'activitats, sobretot aquelles relacionades amb el Cau de la Marmota. 

 

És així que el calendari del Cau de la Marmota del mes de març del 2020 s'ha modificat i per tant s'han cancel·lat totes les activitats que estaven programades de l'1 al 31 de març excepte la Passejada per la Vall que es manté els dissabtes i diumenges a les 12.00 h, així com la pel·lícula a les 17:45 h a la Sala Queralbs dels divendres i dissabtes, i l'activitat familiar els dies 14 i 15 de març del Concurs Ninots de Neu a partir de 10:30 h al costat del Parc Lúdic. 

 

No obstant al calendari d'activitats per famílies i adults s'hi ha afegit les sortides de Natura i Ornitologia de dimecres i dijous, la Visita Històrica de divendres s'ha modificat d'hora i passa a fer-se a les 15.30 h així com la Xerrada de Muntanya que s'ha substituït per la Recerca del Tresor de divendres. Igual que el Taller de Fotografia a la Natura que s'ha substituït per Orientació, el dissabte a les 15.00 h.

 

 

Podeu consultar els horaris i activitats al següent document actualitzat:

Vall de Núria actualitza el calendari d'activitats del mes de març
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.