932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren del Ciment ajorna la data de posada en marxa pel Covid-19

Compartir aquest esdeveniment
Tags: COVID19

El Tren del Ciment ajorna la data de posada en marxa pel Covid-19

La data d’inici de l’explotació turística del Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat (el Tren del Ciment) s’ha ajornat a causa de les mesures de contenció del virus SARS-CoV-2 instruïdes per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. 

 

El Tren del Ciment estava previst que es posés en marxa a partir del 4 d’abril del 2020 per donar inici a la setzena temporada d’activitat després que FGC en va assumir l’explotació. 

 

A causa de la pandèmia del SARS-CoV-2 i atenent les mesures que l’administració competent ha dictaminat per la contenció d’aquesta malaltia, s’ha decidit ajornar el dia de posada en marxa, ja que el servei del Tren del Ciment és considerat de tipus turístic i per aquest motiu es mantindrà aturat. 

 

Aplicada aquesta mesura, la gerència del Tren del Ciment anirà informant puntualment de les novetats i ampliaran aquesta informació davant de qualsevol actualització. 

 

En el següent enllaç podreu veure la informació que publica del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya sobre les restriccions d'activitats a causa del COVID 19.

 

Per qualsevol dubte o consulta adreceu-vos a [email protected]

 

El Tren del Ciment ajorna la data de posada en marxa pel Covid-19
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.