932 041 041

Actualitat 

Notícies

Sorteig Participants Enquestes als Clients Ecommerce - Temporada 2019-2020

Compartir aquest esdeveniment
Tags: sorteig, enquestes, temporada 2019-2020

L'enquesta s'ha propostat a vora 9000 usuaris registrats amb compres realitzades durant aquest hivern passat a les botigues en línia de forfets i bitllets de cremallera. 

La participació dels usuaris, per sobre del 10% del total dels contactats, ha estat molt positiva i la valoració mitja dels centres d'esquí i muntanya d'FGC és del 4,10 sobre 5 punts. D'entre tots destaca la puntuació de la Vall de Núria amb 4,27 punts de valoració.

L'enquesta premiava a tots els usuaris que la finalitzessin amb un codi de promoció de descompte en la compra de nous productes i serveis a les botigues online i serà enviat els propers dies per correu electrònic a la seva atenció.  A més, entre totes les persones participants es sortejava una estada de cap de setmana per a dues persones a La Vall de Núria amb allotjament a l'hotel situat a l'estació de muntanya.

L'afortunat del sorteig ha estat en David Prida Trujillo. El sorteig, aleatori entre les persones participants, ha estat realitzat amb l'eina Easypromos. Es pot consultar el certificat de validació del sorteig al següent enllaç

veure aquí CERTIFICAT DE VALIDESA 

Moltes gràcies a totes les participants per la vostra col·laboració 

Sorteig Participants Enquestes als Clients Ecommerce - Temporada 2019-2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.