932 041 041

Actualitat 

Notícies

Compra prèviament el forfet i assegura't una plaça d'estacionament a Vallter

Compartir aquest esdeveniment
Tags: aparcament, Vallter, pàrquing, compra prèvia

Per poder accedir als aparcaments de la base de l’estació, es recomana haver adquirit el forfet o el forfet de temporada prèviament

 

La resta d’aparcaments estaran disponibles per a clients sense forfet, autocaravanes, vehicles amb pernoctació i que facin activitats de muntanya

Aquesta temporada d’hivern, l’estació va un pas més enllà per garantir el fàcil accés a pistes i, per això, ofereix places d'estacionament situades als pàrquings a peu de pistes per aquelles persones que arriben a l'estació amb el forfet comprat. En aquest sentit, doncs, els aparcaments 1, 2, 3 i 4 de la base de l’estació estan destinats a aquelles persones que tenen el forfet online (comprat prèviament) o bé disposen del forfet de temporada. En ambdós casos serà necessari ensenyar el rebut de compra.

 

Vallter compta amb un aparcament de fins a 950 vehicles, dividit en sis zones per fer més còmode l'arribada dels usuaris. Pel que fa a l'aparcament 5 està disponible per a usuaris sense forfet que podran adquirir el seu forfet a les màquines d'autovenda i recollida instal·lades en aquest aparcament o quan ja no quedin places als aparcaments 1, 2 i 3.

 

L'aparcament 6 està destinat per autocaravanes, vehicles amb pernoctació i persones que facin activitats de muntanya. Des d'aquests aparcaments, es podrà accedir els caps de setmana i dies festius al Telecadira Enric Planella tant els usuaris esquiadors com els no esquiadors.

 

Els cap de setmana i festius s’oferirà un servei del Bus Llançadora, que connecta les diferents zones amb la base de l’estació. Aquest servei és gratuït per aquelles persones que ja disposin d'un forfet o del forfet de temporada, i per aquelles que encara no tinguin el forfet té un cost de 2,00 €.

 

L’estació, a més, ofereix la possibilitat de comprar un abonament de temporada o per mesos, per poder assegurar plaça a l’aparcament 2, situat a peu de pistes.

 

 

Compra anticipada del forfet

Les persones interessades a adquirir prèviament el forfet ho podran fer a través de la botiga online de Vallter (vol.vallter2000.cat) o a les noves màquines de venda i recollida de forfets instal·lades a l’aparcament 5 (Zona Xalet Cota 1950).

Compra prèviament el forfet i assegura't una plaça d'estacionament a Vallter
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.