932 041 041

Actualitat 

Notícies

Projecte Ecovall de Vall de Núria: Un compromís sòlid amb la sostenibilitat i l'entorn natural

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Vall de Núria, Ecovall
  • Presentació a la Diada de Sant Gil del Projecte Ecovall, un compromís audaç amb la sostenibilitat, les energies renovables i la gestió ambiental, tot sota els Objectius de Desenvolupament Sostenible

 

  • La Diada de Sant Gil combina tradició i futurisme amb pastors vestits tradicionalment i la presentació d'un projecte ambiciós per protegir l'entorn de Vall de Núria

En el marc de la celebració anual de la Diada de Sant Gil, Vall de Núria ha presentat el Projecte Ecovall, una iniciativa que consolida el seu compromís amb la sostenibilitat i la gestió ambiental. Aquest projecte, presentat sota l'escenari de la Diada, destaca pel seu enfocament cap a energies renovables, millora de la gestió de residus i innovació ambiental, tot seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

La Diada de Sant Gil, que commemora la tasca d'evangelització i protecció dels pastors de la zona, va servir com a plataforma per presentar aquest projecte audaç. A més de les celebracions tradicionals que inclouen oficis religiosos, balls de sardanes i cercaviles amb pastors vestits segons la tradició, la jornada va incorporar una mirada cap al futur amb la presentació del Projecte Ecovall.

 

A través d'aquest projecte, Vall de Núria busca reduir la seva empremta de carboni i reforçar el seu compromís amb les energies netes. Actualment, el Tren Cremallera, l'única forma d'accés a Vall de Núria, funciona amb energia 100% solar. També tenen la certificació ISO 14001 de gestió ambiental per a totes les activitats de l'estació.

 

El Projecte Ecovall abasta una àmplia gamma d'accions que inclouen l'expansió de l'ús de l'energia geotèrmica, la substitució de vehicles de servei per models elèctrics 4x4 i la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Això converteix Vall de Núria en un model d'equipament compromès amb la preservació del medi ambient i la reducció de l'empremta de carboni.

 

A més de la presentació del Projecte Ecovall, els visitants de la Diada de Sant Gil van tenir l'oportunitat de veure l'exposició "1923: Josep Danés transforma Núria", commemorant els 100 anys de la col·locació de la pedra inaugural del complex del santuari-hotel. Aquest esdeveniment combina amb habilitat tradició i futur per assegurar un futur més sostenible per a Vall de Núria.

 

En definitiva, Vall de Núria reafirma el seu compromís amb la tradició, la sostenibilitat i la protecció del medi ambient amb el Projecte Ecovall, marcat pel seu llançament en aquesta memorable Diada de Sant Gil.

Projecte Ecovall de Vall de Núria: Un compromís sòlid amb la sostenibilitat i l'entorn natural
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.