932 041 041

Actualitat 

Notícies

Primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic

Del 18 al 22 de febrer
Compartir aquest esdeveniment

Del 18 al 22 de febrer se celebrarà al Pirineu de Lleida la primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic, una cursa de múixing de 5 dies, que vol recuperar l’esperit de Pirena, la ruta blanca dels Pirineus

Si ens fixem en la disciplina de múixing, la categoria reina, de trineus tirats per 12 gossos, la lluita serà entre els catalans Kiko Vallespí i Carles Calicó i els valencians Ismael Piñol i Joaquín Sáez. Amb 8 gossos s'han inscrit els aragonesos Jesús Español i Jaume Pou, mallorquí afincat a l'Aragó, i el català Carles Franch. I amb trineus tirats per 6 gossos hi haurà el basc Itoitz Armendáriz, el català i júnior de la prova, Teo Tarifa, amb només 16 anys, i dos tirs amb gossos nòrdics, el del català Eloi Contreras i el del navarrès afincat al Pirineu aragonès, Joserra Lebrón.

 

En la categoria d'esquijòring, lluitaran per la victòria final la vasca Larraitz Sorron, que recentment ha aconseguit la tercera posició al mundial IFSS disputat a França, la catalana Marta Bosch, una de les corredores de referència a tot l'estat, i l'andalús José Maria Medina, que s'estrena en la disciplina en una cursa de mitja distància.

 

S’ha previst la disputa de 6 etapes -diürnes i nocturnes- en 5 dies. Les dues primeres jornades es disputaran a l’estació aranesa de Baqueira Beret i les altres dues a l’estació pallaresa de Port Ainé. El dimecres serà jornada de descans per als equips. El darrer dia, divendres 22 de febrer, es farà a l’hotel Port Ainé 2000 la festa de cloenda, amb l’entrega de premis.

 

Snow Race by Gos Àrtic s’ha concebut com una cursa de mitja distància, i està previst que inclogui etapes d’entre 22 i 28 km (en funció de la quantitat i la qualitat de la neu). Serà la cita de referència de la temporada al Pirineu i busca retornar el protagonisme de l'esport amb gossos a les muntanyes catalanes, revivint l'esperit de la Pirena.

 

Podreu seguir tota la informació relativa a la cursa a

www.clubgosartic.cat.

Primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.