932 041 041

Actualitat 

Notícies

Previsió d'obertura de l'estació de Vallter 2000

Actualitzada 12/12/20
Compartir aquest esdeveniment
Tags: temporada 2020-2021

Vallter 2000 obrirà de manera progressiva a partir del 14 de desembre, aplicant les mesures necessàries per evitar cues i aglomeracions.

Només es podrà accedir amb la compra online prèvia del forfet a través de la botiga online de Vallter 2000 i l'estació tindrà la seva capacitat limitada.

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

L'estació de muntanya de lVallter 2000 obrirà el dilluns 14 de desembre les seves instal·lacions amb entre 15 - 40 centímetres de neu pols, 7 pistes obertes (54% del domini) i 5 remuntadors mecànics en funcionament (50%). A partir de l'obertura, l'equip d'explotació treballarà en l'acondicionament de la resta del domini gràcies a les recents nevades caigudes a l'estació.

 

L'estació obrirà inicialment de 9 a 16hrs i es realitzarà un control als accessos a l'estació on es validarà que les persones que hi vulguin accedir tinguin un forfet vàlid pel dia concret.

 

Pel que fa a serveis a l'estació, estaran oberts inicialment els punts de restauració de les cafeteries a peu de pistes (i restaurant recentment renovat), Marmotes (sols terrassa) així com el Food Truck. La zona de picnic romandrà, de moment, tancada al públic.

 

El centre de lloguer de material estarà obert per a les persones usuàries que disposin de forfet i, per tant, puguin accedir a l'estació. 

 

En quant a activitats, el parc lúdic i el miniclub l'esquirol estaran tancats

 

Escoles d'equí i snowboard obertes prèvia reserva de classes i cursets

 

També estaran oberts els itineraris d'esquí de muntanya El Bac i El Clot

 

Per a comprar el vostre forfet diari o de temporada, caldrà que accediu a la Botiga Online de Vallter 2000

Per a consultar l'estat de pistes i remuntadors actualitzat, consulteu l'Infoneu de l'estació

 

 

Previsió d'obertura de l'estació de Vallter 2000
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.