932 041 041

Actualitat 

Notícies

Previsió d'obertura de l'estació de Vall de Núria

Actualitzada 21/12/20
Compartir aquest esdeveniment
Tags: temporada 2020-2021

Vall de Núria obrirà de manera progressiva a partir del 14 de desembre, aplicant les mesures necessàries per evitar cues i aglomeracions.

 

Només es podrà accedir amb la compra online prèvia del bitllet de Cremallera o combinat Cremallera i Forfet a través de la botiga online de Vall de Núria i l'estació tindrà la seva capacitat limitada.

 

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

 

 

 

L'estació de muntanya de Vall de Núria obrirà el dilluns 14 de desembre amb entre 40-70 centímetres de neu pols, 4 pistes obertes a la zona de debutants i les Creus (37% del domini) i 4 remuntadors mecànics en funcionament (80%) entre aquests el Telefèric de la Coma del Clot. A partir de l'obertura, l'equip d'explotació treballarà en l'acondicionament de la resta del domini gràcies a les recents nevades caigudes a l'estació.

 

L'estació obrirà de 9 a 15h fins el proper 23 de desembre. A partir del 24 de desembre, l'horari de l'estació serà de 9 h a 17 h. El 25 de desembre, dia de Nadal, l'estació obrirà excepcionalment de 9 h a 13 h. 

 

Pel que fa a serveis a l'estació, estaran oberts inicialment els punts de restauració de l'autoservei i la terrassa. Progressivament s'obrirà la resta de punts de restauració de l'estació. Estaran oberts també la Botiga, l'Ermita de Sant Gil, la zona d'Exposició i la Basílica de Núria.

 

El centre de lloguer de material estarà obert per a les persones usuàries que disposin de forfet i, per tant, puguin accedir a l'estació. 

 

Els dos itineraris d'esquí de muntanya; les Creus i Mulleres, estaran oberts

 

En quant a activitats, el parc lúdic estarà inicialment tancat i els circuits de raquetes oberts

 

Per a comprar el vostre forfet diari o de temporada, caldrà que accediu a la Botiga Online de Vall de Núria

Per a consultar l'estat de pistes i remuntadors actualitzat, consulteu l'Infoneu de l'estació

 

 

Previsió d'obertura de l'estació de Vall de Núria
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.