932 041 041

Actualitat 

Notícies

Previsió d'obertura de l'estació de La Molina

Actualitzada 12/12/20
Compartir aquest esdeveniment
Tags: temporada 2020-2021

La Molina obrirà de manera progressiva a partir del 14 de desembre, aplicant les mesures necessàries per evitar cues i aglomeracions.

 

Només es podrà accedir amb la compra online prèvia del forfet a través de la botiga online de La Molina i l'estació tindrà la seva capacitat limitada. Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

L'estació de muntanya de la Molina obrirà el dilluns 14 de desembre les seves instal·lacions amb entre 40-50 centímetres de neu pols, 26 pistes obertes (37% del domini) i 6 remuntadors mecànics en funcionament (37%). A partir de l'obertura, l'equip d'explotació treballarà en l'acondicionament de la resta del domini gràcies a les recents nevades caigudes a l'estació.

 

L'estació obrirà de 9 a 16hrs igual que la veïna Masella i per tant, també el domini conjunt La Molina - Masella (Alp 2500). La connexió esquiable i amb telecabina estarà oberta.

 

Pel que fa a serveis a l'estació, estaran oberts inicialment els punts de restauració del Niu de l'Àliga, Costa Rasa i d'altres d'externs. Progressivament s'obrirà la resta de punts de restauració de l'estació (Alabaus, Roc Blanc, Autoservei i El Bosc). La zona de picnic romandrà, de moment, tancada al públic.

 

El centre de lloguer de material situat a l'edifici del Telecabina estarà obert per a les persones usuàries que disposin de forfet i, per tant, puguin accedir a l'estació (també hi haurà altres centres de lloguer externs operatius). Les consignes pels usuaris de forfet de temporada estaran operatives, si bé les consignes "de dia" estaran tancades.

 

Les escoles d'esquí i snowboard de l'estació estaran obertes pels clients que realitzin reserva prèvia

 

En quant a activitats, la pista de trineus pròpia de Pista Llarga estarà tancada al públic (oberta a Coll Sisé) i de mateixa manera estaran tancats Tubbing i Snowpark

 

Per a comprar el vostre forfet diari o de temporada, caldrà que accediu a la Botiga Online de La Molina

Per a consultar l'estat de pistes i remuntadors actualitzat, consulteu l'Infoneu de l'estació

 

 

Previsió d'obertura de l'estació de La Molina
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.