932 041 041

Actualitat 

Notícies

Port Ainé arrenca la temporada d’hivern 2021-22 aquest divendres 26 de novembre

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Port Ainé, temporada d'hivern, temporada 2021-2022

L'estació de muntanya de Port Ainé té previst obrir les instal·lacions per la temporada d’hivern 2021 - 2022 2020 el pròxim divendres 26 de novembre

Port Ainé serà el primer equipament turístic d’FGC Turisme que iniciarà la temporada. Gràcies a la nevada registrada dimecres i a la neu ja produïda durant les darreres setmanes, l’estació del Pallars obrirà aquest divendres dia 26.

 

L’estació de muntanya del Pallars obrirà les zones de Debutants amb 5 pistes de domini esquiable - Passeig de Port Ainé, La font, Prat de Clots, Baixant de Port Ainé i Planell de l’Olla- i un 70% dels remuntadors - Cinta de la font 1 i 2, Telecadira de Roní, Teleesquí de Clots i del Pla de l’Olla-. Amb tot, el domini esquiable s'ampliarà el cap de setmana. 

 

Port Ainé obrirà amb una jornada de portes obertes per donar la benvinguda a la temporada d’hivern, i per tant permetrà gaudir de l’estació a les persones visitants de manera gratuïta des de la zona de l’snowpark fins a l’hotel. Amb tot, les persones visitants podran beneficiar-se dels serveis de restauració i lloguer de material.

 

L’horari d’obertura de Port Ainé serà de 9.00 h a 17.00 h.

 

IMPORTANT:

Donades les recents indicacions del PROCICAT en matèria de propagació de la Covid-19, als serveis de restauració de Port Ainé (Hotel Port Ainé, Cafeteria, Restaurant, etc.) serà obligatori presentar el certificat Covid.

 

Per a consultar l'estat de pistes i remuntadors actualitzat podeu fer-ho aquí.

Port Ainé arrenca la temporada d’hivern 2021-22 aquest divendres 26 de novembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.