932 041 041

Actualitat 

Notícies

Port Ainé presenta una setmana plena d’activitats per gaudir del Festival de Nadal

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Port Ainé, Nadal, Activitats, Temporada 2023-2024

Port Ainé es converteix en el lloc perfecte per gaudir plenament de les festes amb Festival de Nadal, amb una àmplia proposta d'activitats per gaudir de la il·lusió i la màgia nadalenca en família. Les activitats tindran lloc del 24 al 31 de desembre. Les persones visitants de l'estació podran fer tota mena d'activitats destinades a famílies, infants i adults.

El tret de partida al festival tindrà lloc amb la tradició estrella, fer cagar la tronca de Nadal el dia 24 a les 12 h a la terrassa. Continuant amb l'esperit festiu el dia 26 a les 12 h hi haurà una sessió de pinta cares per als més petits de la casa. El dia 27 vine a fer un vermut musical amb DJ Berni a la terrassa de la cafeteria de Clots 2100 a partir de les 12 h. A la tarda, aventura't en una sortida al capvespre al Pic de l'Orri amb la màquina trepitjaneu*. L'endemà, a les 13 h, meravelleu-vos amb l'actuació màgica del talentós mag Òscar de la Torre, una experiència màgica per a tota la família. Divendres 29, es participa en el divertit concurs de trineus en família al parc lúdic a les 12 h. El dia 30, gaudeix d'un vermut musical amb DJ "Paperet de L" a la Terrassa Clots a cota 2100. I al vespre immersa't en la màgia de la nit amb la nostra sortida nocturna guiada Starlight*. Finalment, acomiada l'any 2023 amb una Sortida al capvespre al Pic de l'Orri en màquina trepitjaneu*.

Consulta el calendari d'esdeveniments per obtenir més detalls sobre les activitats programades, fes clic aquí.

* Per dur a terme les següents activitats és necessari realitzar una inscripció prèvia a través dels formularis que trobaràs dins cada activitat al calendari d'esdeveniments

Port Ainé presenta una setmana plena d’activitats per gaudir del Festival de Nadal
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.