932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Port Ainé millora el tram de carretera des de la cota 1650 a l'Hotel Port Ainé

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Port Ainé

Per tal de facilitar-ne l’accés als visitants, l’estació ha realitzat obres de condicionament del tram de carretera des de l' inici de l’estació fins a l’Hotel així com dels talussos i les cunetes d’aquesta.

 

La carretera d'accés a l’estació de Port Ainé comença en l'àrea d'influència del municipi de Rialp, és un port de muntanya de 16 kms que arriba fins a la cota 2000. A la cota 1650 hi ha una zona habilitada amb serveis, que inclouen pàrquing, accés al telecadira Roní, punt d'informació, lavabos i taquilles per la venda de forfets.

 

Aquesta mateixa carretera segueix fins la cota 2000 de l'estació, on es troba l’Hotel Port Ainé 2000, una botiga de productes de primera necessitat, un centre de lloguer de material, l'escola d'esquí, una terrassa- solàrium amb cafeteria, un centre d'activitats a la neu i un restaurant panoràmic...Tot a l'abast del públic esquiador. 

 

Les obres entre el tram de 1650 m a 2000m suposen una millora en la seguretat de pas i s'espera que evitii congestions en el tràfic a hores punta. 

Port Ainé millora el tram de carretera des de la cota 1650 a l'Hotel Port Ainé
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.