932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Passaport Covid serà obligatori als punts de restauració de les estacions

Compartir aquest esdeveniment

Les estacions de muntanya d'FGC Turisme, seguint les recomanacions del PROCICAT, demanaran a les persones usuàries el Passaport COVID per accedir als punts de restauració

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit ampliar l'ús del Certificat COVID amb l'objectiu de reduir el risc de contagi i evitar la sobrecàrrega del sistema sanitari.

 

La Comissió Delegada en matèria de COVID ha acordat que, a partir del divendres 3 de desembre, serà necessari el Passaport COVID per accedir als interiors dels locals de restauració (no a les terrasses). Decisió que afecta els punts de restauració de les 6 estacions de muntanya d'FGC Turisme.

 

Per tant, el personal dels bars i restaurants de les explotacions d'esquí d'FGC demanaran a les persones que vulguin entrar a fer una consumició dins dels locals, que ensenyin el seu certificat COVID.

 

 

Cal estar vacunat per aconseguir el passaport Covid?

Segons les autoritats sanitàries la resposta és "no". El certificat no fa obligatòria la vacunació, ja que també es pot obtenir acreditant que no es té la malaltia a través d'un test PCR o antígens o si s'ha superat la malaltia. En cas, però, d'obtenir el certificat mitjançant la vacunació, cal tenir la pauta completa.

 

Per a més informació: https://www.ccma.cat/

El Passaport Covid serà obligatori als punts de restauració de les estacions
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.