932 041 041

Actualitat 

Notícies

L’estació de Vallter 2000 inicia la temporada d’estiu el 18 de juliol

Compartir aquest esdeveniment
Tags: vallter2000, obertura, temporada estiu 2020, novetats, estiu, covid-19

L’estació de Vallter 2000 inicia la temporada d’estiu el 18 de juliol

A l’estació de muntanya de Vallter 2000 volen mantenir la seguretat dels usuaris i del personal treballador davant la situació de la Covid-19. Per aquest motiu juntament amb FGC Turisme s’han adoptat un seguit de mesures sanitàries a totes  les instal·lacions.

 

L’estació més mediterrània dels Pirineus comença l’activitat dissabte 18 de juliol de 10 del matí a 15h. Manté l’objectiu d’oferir una experiència única a la natura, sense preocupacions, on poder gaudir dels magnífics paisatges que envolten l’estació i el Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser, practicant les diferents activitats mentre ‘Respiren Natura’.

 

Amb l’arribada de la temporada d’estiu, Vallter 2000 obrirà el Telecadira Panoràmic per visitar el naixement del Ter i apropar-se fins al Mirador-Balcó de la Costa Brava, instal·lat a la terrassa de la cafeteria les Marmotes, el punt més alt de l’estació, a 2.535 metres d’altitud. En aquest sentit, posarà en marxa la temporada d’estiu amb els serveis oberts del Telecadira Jordi Pujol al Naixement del riu Ter, l’Oficina d’Informació i els serveis de restauració del Foodtruck, el Bar Cafeteria Vallter i la Cafeteria Marmotes.

 

A més, tots els ciclistes de carretera poden posar-se a prova amb el port de muntanya de primera categoria Setcases-Vallter 2000, un ascens de 12 km amb rampes puntuals de fins el 15%.

 

Vallter també és l’inici del recorregut de La Ruta del Ter, que enllaça dos pols d'atracció turístics com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que ressegueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya.

 

L’estació del Ripollès manté l’objectiu d’oferir una experiència única a la natura i de manera segura adoptant les següents mesures per garantir la seguretat:

 

Mesures a les instal·lacions i serveis

  • L’aforament dels remuntadors es poden limitar segons determinin les autoritats, en matèria de regulació del transport per cable.
  • Informació sobre protocols a l’explotació amb senyalització física (cartells, pantalles, marques i adhesius en zones de pas).
  • Control i adequació d’espais que permetin als usuaris mantenir les distàncies de seguretat en zones de concentració de persones.
  • Zones de pagament i d’atenció al client equipades amb pantalla/mampara protectora.

 

Mesures d’autoprotecció per a usuaris

  • Ús obligatori de mascaretes per a clients i persones treballadores, a les instal·lacions o espais on no es puguin garantir els 2 metres de distància, i en espais tancats.
  • Es recomana fer els pagaments amb targeta de crèdit o a través del mòbil.
  • Disposició de gels hidroalcohòlics desinfectants per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.
  • Es recomana mantenir les distàncies de seguretat amb la resta de les persones usuàries a les instal·lacions i zones comunes.

 

 

Per a més informació podeu consultar el Document de Preguntes i Respostes:

L’estació de Vallter 2000 inicia la temporada d’estiu el 18 de juliol
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.