932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria arrenca la temporada d’estiu el pròxim 19 de juny

Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de nuria, obertura, temporada estiu 2020, novetats, estiu, covid-19

 

Vall de Núria arrenca la temporada d’estiu el pròxim 19 de juny

L’estació de muntanya de Vall de Núria té previst obrir al públic el pròxim divendres 19 de juny i donar inici a la temporada d’estiu 2020. El visitant té l’oportunitat de gaudir d’una vall única, en un entorn natural excepcional i per tant, ‘Respirar Natura’ amb tranquil·litat. 

 

La vall esdevé un indret idoni per desconnectar i gaudir de les novetats que es presenten enguany, com l’Audioguia gratuïta durant el trajecte en Cremallera i a l’entorn del Santuari, el passeig en el remodelat Telefèric Coma del Clot o bé, l'oferta de ‘Viatge únic en una vall única, Vall de Núria’ amb la nova incorporació dels cotxes històrics del famós servei de tren cremallera suís MGB (Matterhorn Gotthard Bahn) i la Locomotora H12 que conduïen als viatgers a la bellísima localitat alpina de Zermatt. 

 

A partir del 20 de juny, els visitants podran tornar a realitzar amb total normalitat activitats a la natura, com les infinites opcions de senderisme a l'entorn del Parc Natural de les Capçaleres del riu Ter i del Freser. També es podrà descobrir la vall d’una manera diferent i lúdica seguint la nova Ruta Audioguiada, el passeig amb el remodelat telefèric o viatjar amb els Cotxe Saló històric. Seguint les indicacions i mesures sanitàries, es podrà visitar també el Santuari, el Centre d’Interpretació i l’Ermita de Sant Gil. 

 

Complementant al servei del tren cremallera, l'estació de Vall de Núria obre amb els serveis actius del Telefèric Coma del Clot, l’Oficina d’informació, el restaurant d’autoservei, la botiga de records, i un metge i consultori obert en període d’explotació.

 

Davant l'emergència provocada per la Covid-19, Vall de Núria adopta un seguit de mesures sanitàries en les seves instal·lacions i en el trajecte en Cremallera. En aquest sentit, FGC Turisme i el personal de l’estació treballa perquè l’usuari gaudeixi de la natura amb total seguretat. Per aquest motiu s’han adoptat les següents precaucions:

 

Mesures a les instal·lacions i serveis

  • L’aforament dels remuntadors es poden limitar segons determinin les autoritats, en matèria de regulació del transport públic ferroviari i del transport per cable.
  • Control i adequació d’espais que permetin als usuaris mantenir les distàncies de seguretat en zones de concentració de persones (vestíbuls, taquilles, cues, etc.)
  • Informació sobre protocols a l’explotació amb senyalització física (cartells, pantalles, marques i adhesius en zones de pas) i també per megafonia.
  • Zones de pagament i atenció al client equipades amb pantalla/mampara protectora.
  • L’Oficina d’Informació Vall de Núria serà l’únic punt d’atenció al client de tota la vall.

 

 Mesures d’autoprotecció per a usuaris

  • Ús obligatori de mascaretes per a clients i persones treballadores, a les instal·lacions o espais on no es puguin garantir els 2 metres de distància, i en espais tancats.
  • Es recomana la compra online i l’ús de les validadores automàtiques i, en segon terme, els pagaments amb targeta de crèdit o a través del mòbil.
  • Disposició de gels hidroalcohòlics desinfectants per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.
  • Es recomana mantenir les distàncies de seguretat amb la resta de les persones usuàries a les instal·lacions i zones comunes

 

Per a més informació podeu consultar el Document de Preguntes i Respostes:

Vall de Núria arrenca la temporada d’estiu el pròxim 19 de juny
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.