932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren del Ciment reprèn el viatge el pròxim 20 de juny

Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren del ciment, obertura, temporada estiu 2020, novetats, estiu, covid-19

 

El Tren del Ciment reprèn el viatge el pròxim 20 de juny

El Tren del Ciment torna a l’activitat el pròxim dissabte 20 de juny conjuntament amb l'activitat turística de la comarca de l’Alt Berguedà, per oferir una experiència única. Amb aquest singular ferrocarril turístic, es transporta al visitant en un viatge cultural envoltat de natura, amb parada als extraordinaris Jardins Artigas i al Museu del Ciment. Complementàriament, també s’ofereix servei de restauració a La Cantina. 

 

FGC Turisme vol mantenir l'essència d'aquesta línia de tren amb més de 100 anys d'història oferint a l'usuari una experiència diferent mentre fa l'antic trajecte que feia a la fàbrica de ciment Asland. Una activitat situada en un entorn magnífic com és la comarca de l'Alt Berguedà, la qual es pot observar gràcies al trajecte amb el Tren del Ciment. Aquest recorregut permet a l'usuari 'Respirar Natura' constantment per tots els espais que travessa. L'objectiu principal d'aquesta temporada és oferir el millor servei turístic a l'usuari en un entorn magnífic i sempre garantint la seguretat d’usuaris i treballadors.

 

Davant l'emergència provocada per la Covid-19, el Tren del Ciment adopta un seguit de mesures sanitàries en les seves instal·lacions i per les persones que en facin ús: 

 

Mesures a les instal·lacions i serveis

  • L’aforament es pot limitar segons determinin les autoritats, en matèria de regulació del transport públic ferroviari i del transport per cable.
  • Neteja i desinfecció dels trens, estacions, vestíbuls i zones comunes.
  • Control i adequació d’espais per a permetre als usuaris mantenir les distàncies de seguretat en zones de concentració de persones (vestíbuls, estacions, taquilles...).
  • Zones de pagament i atenció al client equipades amb pantalla/mampara protectora.
  • Informació sobre protocols a l’explotació amb senyalització física (cartells) i també per megafonia.
  • Exposició de Material Mòbil amb circuits d’entrada i sortida delimitats per garantir el sentit únic de la visita.

 

Mesures d’autoprotecció per a usuaris

  • Ús obligatori de mascaretes només en transports i allà on no es puguin garantir els 2 metres de distància mínima de seguretat.
  • Disposició de gels hidroalcohòlics desinfectants per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.
  • Es recomana mantenir les distàncies de seguretat amb la resta de les persones usuàries a les instal·lacions i zones comunes.

 

 

Per a més informació podeu consultar el Document de Preguntes i Respostes:

El Tren del Ciment reprèn el viatge el pròxim 20 de juny
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.