932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren dels Llacs inicia el servei el 4 de juliol amb 13 circulacions del tren històric i 2 del tren panoràmic

Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren dels llacs, obertura, temporada estiu 2020, novetats, estiu, covid-19

 

El Tren dels Llacs inicia el servei el 4 de juliol amb 13 circulacions del tren històric i 2 del tren panoràmic

El Tren dels Llacs torna a oferir servei a partir del 4 de juliol i estarà en circulació tots els dissabtes fins al 31 d’octubre. Enguany oferirà un total de 15 circulacions: 13 seran del Tren dels Llacs Històric i 2 del Tren dels Llacs Panoràmic, aquest últim en l’època de calor.

 

A més de gaudir del trajecte amb aquest tren històric i de les impressionants vistes, els visitants tindran l’oportunitat de descobrir altres atractius del territori amb l’oferta complementària de diferents visites.

 

El viatge transcorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer per una via única en un itinerari planer fins arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa. Ben aviat, el tren forma part de la conca del riu Noguera Pallaresa que l’acompanyarà, entre embassaments i serralades com el Montsec, fins a la Pobla de Segur, la darrera destinació.

 

El Tren dels Llacs Panoràmic circularà els dies 1 i 8 d’agost. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensions, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben al llarg del recorregut.

 

Altres activitats

Les activitats complementàries que estaran obertes són les visites al Complex Mauri i el Molí de l’Oli amb guia i a càrrec de l’Oficina de Turisme de La Pobla; l’Espai dels Raiers; les botigues i el Museu de Salàs de Pallars, i la visita guiada a la Fàbrica de Licors Portet (pendent confirmació de data). La posada en funcionament d’aquest servei turístic és impulsada i finançada conjuntament per FGC, la Diputació de Lleida i l’ATM de l’Àrea de Lleida.

 

Com adquirir els bitllets

Les persones interessades en reservar plaça per algun dels viatges del Tren dels Llacs ja ho poden fer a través dels telèfons de reserves 93 366 30 06 i 973 24 88 40 (Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida). La reserva de places també es pot gestionar enviant un correu electrònic a [email protected] indicant el dia escollit, el número de persones i un telèfon de contacte.

 

Mesures de seguretat

El Tren dels Llacs obrirà amb totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries perquè els visitants gaudeixin del trajecte. Per aquest motiu, les persones usuàries disposaran plafons informatius, on es detallaran els protocols, com l’ús obligatori de mascareta per a clients i persones treballadores en espais tancats així com als espais on no es puguin garantir els dos metres de distància.

El Tren dels Llacs inicia el servei el 4 de juliol amb 13 circulacions del tren històric i 2 del tren panoràmic
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.