932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina dóna inici a la temporada d’estiu el dissabte 20 de juny

Compartir aquest esdeveniment
Tags: la molina, obertura, temporada estiu 2020, novetats, estiu, covid-19

 

La Molina dóna inici a la temporada d’estiu el dissabte 20 de juny

Ara més que mai, FGC Turisme i La Molina vetllaran perquè els visitants visquin una experiència única al mig de la natura i sense preocupacions. Un indret idoni per desconnectar i gaudir de les novetats que es presenten enguany, com l’arribada al Niu de l'Àliga amb el Telecabina Cadí-Moixeró, a 2.537 metres, que és la porta d'accés al Parc Natural del Cadí-Moixeró. Aquesta temporada també es presenten els renovats circuits del Bikepark, i amb el seu forfet, els riders podran pujar fins al Niu de l’Àliga deixant la bicicleta a l’estació intermitja. Aquells que adquireixin un forfet de temporada del Bikepark obtindran un tiquet gratuït de Telecabina per a regalar.

 

L'estació comença l'activitat obrint el Telecabina Cadí-Moixeró, el Telecadira Cap de Comella (els caps de setmana), el Bikepark amb el servei de lloguer de bicicletes i els serveis de restauració d'Alabau iel Niu. El Bosc obre el 4 de juliol. També estan actives les activitats del Parc Aventura d'Arbres i els circuits de Fauna i Frisbee, entre altres.

 

Davant la situació extraordinària provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19, s'adopten un seguit de mesures sanitàries seguint les indicacions de les autoritats. Per aquest motiu, es posa a disposició de l'usuari les següents pautes:

 

Mesures a les instal·lacions i serveis

  • Es podran recollir els forfets o tiquets del telecabina a les màquines de check-in.
  • L’aforament dels remuntadors es poden limitar segons determinin les autoritats, en matèria de regulació del transport públic ferroviari i del transport per cable.
  • Les taquilles Alp 2500 estaran obertes per la venda de tiquets i l’atenció al client. Es manté l’atenció al client per telèfon i correu electrònic. 
  • Informació sobre protocols a l’explotació amb senyalització física.
  • Lloguer del Material de Ciclisme: Desinfecció del material de lloguer (sobretot cascs i proteccions) després de cada ús individual.

 

Mesures d’autoprotecció per a usuaris

  • Ús obligatori de mascaretes per a clients i persones treballadores, a les instal·lacions o espais on no es puguin garantir els 2 metres de distància, i en espais tancats.
  • Es recomana la compra online i l’ús de les validadores automàtiques i, en segon terme, els pagaments amb targeta de crèdit o a través del mòbil.
  • Disposició de gels hidroalcohòlics desinfectants per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.
  • Es recomana mantenir les distàncies de seguretat amb la resta de les persones usuàries a les instal·lacions i zones comunesPer a més informació podeu consultar el Document de Preguntes i Respostes: 

La Molina dóna inici a la temporada d’estiu el dissabte 20 de juny
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.