932 041 041

Actualitat 

Notícies

Descobreix les novetats de la nova temporada d’estiu 2022 de La Molina

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Temporada d'estiu 2022 La Molina, novetats estiu La Molina, mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp, ports ciclistes de la Cerdanya i el Ripollès, Ruta de la Fauna de La Molina

La temporada d’estiu 2022 arranca amb diferents novetats que et faran gaudir de l’alta muntanya a La Molina.

Està previst que La Molina doni el tret de sortida a la temporada d’estiu 2022 el divendres 24 de juny i que estigui operativa fins al diumenge 2 d’octubre. A partir de llavors s’obrirà els caps de setmana fins al diumenge 2 d’octubre.


Enguany, com la resta d’estacions de muntanya d’FGC Turisme, La Molina incorpora les següents novetats a les seves instal·lacions.

 

  • La instal·lació d’un mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp, a 2.537 metres d’altitud. Des d’aquest indret, es podrà veure unes vistes increïbles de les comarques del Berguedà i la Cerdanya. A més, s’hi instal·larà una taula panoràmica d’interpretació perquè les persones visitants reconeguin els punts principals que poden trobar als seus peus i s’arranjarà l’accés amb unes escales de pedra per fer-lo més accessible, obra executada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró.
  • La senyalització dels ports ciclistes de la Cerdanya i el Ripollès: Les estacions de La Molina i Vallter han col·laborat amb els consells comarcals de la Cerdanya i el Ripollès en la senyalització dels principals ports ciclistes de carretera que es troben en aquestes comarques de muntanya amb l’objectiu d’atraure el turisme ciclista que està ja consolidat a altres indrets de la província de Girona. La nova senyalització inclou informació sobre el desnivell, l'alçada i els quilòmetres del recorregut.
  • Ampliació i millora de la Ruta de la Fauna: Ampliació de la ruta de la fauna al voltant de la zona del Niu de l’Àliga amb 6 noves estructures de reproducció d’animals a mida natural i plafons informatius amb dades de cada animal.

 

No esperis més, vine a La Molina aquest estiu i descobreix totes aquestes novetats per tu mateix! 

 

Coneix tots els producte destacats de la temporada d'estiu de La Molina aquí

Descobreix les novetats de la nova temporada d’estiu 2022 de La Molina
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.